Etlik’ten Turgut Özal’a emniyet yürüyüşü

Güncelleme Tarihi:

Etlik’ten Turgut Özal’a emniyet yürüyüşü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2016 15:20

Darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesinde ağır hasar alan ve kullanılamaz hale gelen Ankara Emniyet Müdürlüğü’nün yeni bir yerleşkeye taşınması, Başkent’te en çok konuşulan konular arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Ankara Hürriyet’in dün ‘İlk logo Özel Harekat’ manşetiyle duyurduğu, sadece operasyonel birimlerin Mustafa Kemal Mahallesi’nde Milli Piyango Genel Müdürlüğü için yapılan binaya taşınacağı haberinin ardından Ankara Emniyeti’ndeki diğer şubelerin nereye taşınacağı merak ediliyor. 

ALTERNATİFLER DEĞERLENDİRİLİYOR

Edinilen bilgilere göre, Emniyet bünyesindeki diğer şube ve birimlerin taşınması için uygun bir yerleşke aranırken, birçok alternatifin değerlendirildiği öğrenildi. Emniyetin tüm birimlerinin yerleşebileceği büyüklükte bir yerleşkede karar kılınması durumunda ise Milli Piyango Genel Müdürlüğü’ne taşınan birimlerin de bu binaya getirileceği ifade ediliyor.

EL KONULAN BİNALAR DA GÜNDEMDE

Öte yandan Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik yürütülen operasyonlar kapsamında el konulan binalara emniyetin taşınmasının da gündemde olduğu öğrenildi. Sosyal medya üzerinden örgütlenen vatandaşlar ise yarın saat 20.00’de Etlik Ticaret Merkezi’nin önünde toplanarak Turgut Özal Üniversitesi’ne yürüyecek. Vatandaşlar, ‘OHAL Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname’yle birlikte mühürlenen Etlik’teki Turgut Özal Üniversitesi’nin Ankara Emniyeti’ne tahsis edilmesini talep edecek.

BAKMADAN GEÇME!