Etkinliklerin bir kısmı iptal

Güncelleme Tarihi:

Etkinliklerin bir kısmı iptal
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2015 16:25

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde çok sayıda vatandaşımızın ölümüne ve yaralanmasına yol açan patlama nedeniyle bu haftaki konser ve şenlik programlarına ilişkin yavaş yavaş iptal haberleri geliyor. İlk iptaller İzmir ve Malatya'dan geldi.

Haberin Devamı

Suruç'ta öğle saatlerinde gerçekleşen saldırı nedeniyle eğlence ve konser programlarında iptal duyuruları yapılmaya başlandı.

Bengü'den son dakika gelen tweet şu şekilde:

Model grubu, akşamki konserini iptal etti.

ENKA'DAKİ ETKİNLİK DE İPTAL

Bu akşam ENKA'da gerçekleşecek olan etkinlik öncesinde; ENKA Kültür Sanat aşağıdaki tweet'i paylaştı:

İZMİR VE MALATYA'DAKİ ETKİNLİKLER DE İPTAL

Etkinliklerin bir kısmı iptal

İzmir Büyükşehir Belediyesi Büyükşehir Belediyesi yetkilileri 21 Temmuz'da Karabağlar'da Uğur Mumcu Sosyal Tesisleri'ndeki İlhan Güryalçın (Cem Karaca ve Yol arkadaşları), 22 Temmuz'da Aşık Veysel Sanat Günleri çerçevesindeki Kent Orkestrası ile Aliağa Şakran'da 'Mahallemizde Şenlik Var', 23 Temmuz'da çim konserleri kapsamında Pentagram, 24 Temmuz'da Dikili'de 'Mahallemizde Şenlik Var' ve 25 Temmuz'da İnciraltı Açık Hava Tiyatrosu'nda Marsis grubu konserlerinin ertelendiğini açıkladı.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesindeki patlamadan dolayı 22. Malatya Fuarı ve Kayısı Festivali’ni ide ptal ettiklerini açıkladı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti sözcüsü Beşir Atalay, Beşir Atalay, “Şanlıurfa, Suruç'taki hain saldırı, lanet terör olayı sonucu acımız büyüktür. Bu sebeple, bütün Belediyelerimizin eğlence içeren programları iptal edilmiştir. AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı bütün Belediyelerimize bu talimatımızı iletmiştir” açıklamasını yaptı.

Yeni Malatya Gazetesi muhabirinin ulaştığı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yaşanan üzücü olaydan dolayı eğlence programlarının iptal edilmesini hemen gündemlerine aldıklarını açıklayarak, “Suruç’ta yaşanan patlama olayından 22. Malatya Fuarı ve kayısı Festivalini iptal ettik” dedi.

22. Malatya Fuarı ve kayısı Festivali bu yıl 29 Temmuz’da başlayıp, 2 Ağustos’ta sona erecekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!