Etimesgut'u her alanda cazibe merkezi yaptık

Güncelleme Tarihi:

Etimesgutu her alanda cazibe merkezi yaptık
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 16:02

Etimesgut'u her alanda cazibe merkezi yaptık

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ETİMESGUT Belediye Başkanı Enver Demirel, 30 Mart 2014 tarihinden bugüne 2 yıllık hizmet ve yatırımlarına ilişkin hakkında bilgi verdi. Demirel, bütçedeki en büyük kaynağı yatırıma ayırdıklarını belirterek, "Her alanda yaptığımız hizmetlerle ilçemiz daha modern bir yapıya kavuştu, insanımızın refah seviyesi arttı" dedi.
Demirel son iki yılda ilçenin nüfusunun 50 bin artarak 527 bine ulaştığını hatırlatarak, "Artan nüfusa hizmet yarışı içindeyiz. Hemşehrilerimizin istek ve ihtiyaçlarına cevap verecek yatırımları ilçemize kazandırıyoruz. Son 2 yılda hizmetlere kaldığımız yerden devam ettik. Emekli evimizin 4. sünü Yapracık Mahallemize kazandırdık. Yine Yapracık Mahallemize Spor Merkezi, kapalı pazar yeri, zabıta noktası, etiSEM birimleri, yeşil alanlar yaptık. İlçe genelinde 50 farklı noktada park çalışmamızı tamamladık. Yeşil alan miktarımızı 2 milyon metrekareye çıkardık. 300 bin metrekareyi aşan orman alanları oluşturduk. Yeşil alanda AB standardına ulaşmak için ağaçlandırma çalışmalarımız sürüyor. Yılda 10 binden fazla insanımıza sosyal yardım desteği ulaştırdık. Binlerce insamımızın katılımlarıyla sosyal kültürel etkinlikler gerçekleştirdik" şeklinde konuştu.
BÜYÜK YATIRIMLAR SÜRÜYOR
Demirel, yapımı devam eden büyük yatırımları da süratle tamamlayacaklarını vurgulayarak, "İlçemizin cazibesini artıracak, hemşehrilerimizin yaşam kalitesini yükseltecek yeni yatırımlarımız devam ediyor. Bağlıca Mahallemize Engelsiz Yaşam Merkezimiz inşaa ediyoruz. Türkiye'ye örnek olacak merkezimizde engelli ve ailelerimizin yararlanacağı birçok sosyal kültürel donatı yer alıyor. Ahielvan Aile Yaşam Merkezimizin inşaatına başladık. Burada da havuz, spor, eğitim alanları hizmet verecek. Güzelkent Aile Yaşam Merkezi'ne yakında başlıyoruz. Bu merkez de bir aile yaşam merkezinde olması gereken bütün donatıları yapacağız" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!