Etik Kurulu'ndan, Vali Kamçı’ya ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Etik Kurulundan, Vali Kamçı’ya ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2017 17:37

Etik Kurulu'ndan, Vali Kamçı’ya ziyaret

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - VALİ Süleyman Kamçı, 25 Mayıs “Etik Günü” nedeniyle Etik Kurulu Başkanı Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı ve kurul üyelerini makamında kabul etti.
Kabulde konuşan Vali Kamçı, günümüzde etik ilke ve değerlerin, hayatın her alanında ön plana çıktığını ifade ederek, etik değerlerin etkin şekilde çalışan bir demokrasinin olmazsa olmazlarından olduğunu belirtti. Kayseri’de, vatandaş odaklı kamu hizmetinin temel hedefleri olduğunu ifade eden Vali Kamçı, “İlimizdeki kamu kurum ve kuruluşlarında görevli yöneticiler ile her kademedeki personelin etik ilke ve değerlere uygun hizmet anlayışı içinde olduklarına inancım tamdır” dedi.
Etik Kurulu Başkanı Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı ise kurulun yaptığı çalışmalar hakkında Vali Kamçı’ya bilgiler vererek, yaptıkları çalışmalarda desteklerinden dolayı kendisine teşekkür etti. Ziyarette kurul üyeleri, Kayseri Defterdar Vekili Aytül Alan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Kamil Akçadırcı, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdür Vekili Mustafa Yıldız, İl Hukuk İşleri Şube Müdürü Nejla Yiğit ve İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Nurettin Saim Toker hazır bulundu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!