Estetik psikolojisini bozdu

MOS kuaför salonlarının üç ortağından biri olan Gülay Kamaz, geçtiğimiz hafta estetik operasyon geçirdi.

Ünlü bir estetisyene giderek yüzünü gerdiren, dudaklarındaki silikonları yenileten ve gözaltı torbalarını aldıran Kamaz, bu ameliyatların izlerinin geçmesi, tam sonucu görebilmesi için yaklaşık iki ay beklemek zorundaymış. Ne var ki bu süreç onu bunalıma sokmuş. Aynada kendine baktıkça morali bozulan, arkadaşlarına durumundan dert yanan Gülay Hanım, onca zamanı nasıl geçireceğini bilemiyormuş. Dostlarının sabırlı olması yönündeki telkinlerine de pek kulak asmıyormuş ve girdiği bunalımdan kurtulmak için bir psikologtan yardım almaya başlamış.

Minik dahilerle işbirliği sürecek

Burhan Öçal’ın klasik Türk Müziği ile Osmanlı dönemindeki saray ve halk müziklerinden etkilenerek oluşturduğu İstanbul Oriental Ensemble projesinin ilk konseri, hepsi birbirinden yetenekli TEVİTÖL öğrencilerinin çaldığı viyola, keman, darbuka, piyano, sazlar eşliğinde bir müzik şölenine dönüştü. İki gün önce İşSanat’ta düzenlenen bu konserin ardından Ömer Dinçkök’ten bir de teşekkür plaketi alan Öçal, minik dahilerle yaptığı çalışmadan çok memnun kaldığını ve çocuklarla daha büyük projelerde bir araya gelmek istediğini belirti. TEVİTÖL’de öğrenim gören çocukların özel yeteneklerinin geliştirilmesi için onlara özel önem ve ilgi gösterilmesi gerektiğinin de altını çizdi ünlü müzisyen...

Eski başkanı unutmadı

Nihal-Mehmet Cansun çifti, geçtiğimiz hafta Şişli’deki Nicci Restaurant’ta dostları için bir davet verdi. 70 kişinin katıldığı gece kokteylle başladı, ardından yemek faslı ve Ali Kocatepe’nin müzikleriyle devam etti. Belma Simavi, Kahraman Sadıkoğlu, Vural-Meral Gökçaylı gibi isimlerin bulunduğu gecede, Galatasaray’ın eski başkanlarından Mehmet Cansun, kendisinden önceki başkan Faruk Süren’i de unutmayıp çağırmıştı davetlerine...

İş de aşk da yolunda

Geçen ay sevgilisi Volkan Büyükhanlı ile arası açılan Berrak Tüzünataç’ın yüzü yeniden gülmeye başladı. Önce iş anlamında önemli bir atılım yaparak Number One TV’nin yeni yüzü oldu, geçtiğimiz hafta ise sevgilisi ile barıştı. Number One TV-Haber’i sunan Tüzünataç, daha önce bir süre CNN Türk’te staj yapmıştı. Şimdi deneyimlerini yeni kanalında kullanıyor ve aldığı tepkilere göre bu işin altından da başarıyla kalkıyor. Onu düşüründüren tek konu ise Bodrum’daki Fuga Tatil Köyü’nün sahibi Volkan Büyükhanlı’nın yeni sezonla birlikte İstanbul’dan ayrılıp işinin başına geçecek olması... Kendisininse işleri nedeniyle İstanbul’a bağımlı olması, dolayısıyla zorunlu ayrılık düşüncesi güzel sunucuyu epey rahatsız ediyor.

Haydi dansa

Kimi spor niyetine yapıyor, kimi eğlenmek için... Kimi moral depoluyor bu sayede, kimi ise romantizm peşinde... Her ne olursa olsun, dans her zaman her yerde... Salaş bir bar atmosferinde ya da beş yıldızlı bir otelin balo salonunda olması pek de fark etmiyor. Belki kostümler değişik, belki figürler, ama verdiği keyif hep aynı... Barları bir kenara bırakalım şimdilik ve cemiyet hayatının ünlü simalarına çevirelim gözlerimizi... Belli ki kimi yeteneksiz buluyor kendini ve pistte bulunmaktan rahatsızlık duyuyor, kimi ise bakışları umursamayıp kendini müziğin ritmine bırakıyor. İşte cemiyetten dans manzaraları...

Alçıdan kurtuldu

Ömer Dinçkök’ün kızı Mutlu, iki ay önce kayak yaparken ayak bileğini incitmişti. Kaza sonrası ayağı alçıya alınan ve koltuk değnekleri yardımıyla ayakta durabilen Mutlu Dinçkök’e, geçtiğimiz gece babasının başkanlığını yürüttüğü TEVİTÖL’ün İşSanat’ta organize ettiği konserde rastladım. Üstün yetenekli çocukların Burhan Öçal’la konserini hayranlıkla izleyen genç Dinçkök, sonunda eski sağlığına kavuşmuş, ayağındaki alçıdan da kurtulmuştu.

Hillside-Trio’da aktif günler

Anadolu yakasının yeni enerji kaynağı Hillside-Trio, bu günlerde Dünya Aerobic Şampiyonu Nick Beyeler ile hareketli günler yaşıyor. Beyeler, bir yandan bu mekandaki spor hocalarına workshop’larla spor dünyasındaki son akımları gösterirken, bir yandan da üyeler için masterclass’lar düzenliyor. Üyeler tarafından büyük ilgi gören bu etkinliklerde, Nick Beyeler kendisine dünya şampiyonluğunu getiren aerobic show’unu da sergiliyor.

Konsepte uygun açılış

Ankara’da geçtiğimiz günlerde yeni bir butik açıldı. Gamze Üneri’nin Arjantin Caddesi’nde açtığı, Cemil İpekçi’nin tasarımlarına da yer vereceği Şaşaa adlı bu butiğin açılış daveti de konseptine uygun oldu. Gelen konuklara şerbet, zerdali, badem ezmeli kayısı, hurma ve macun ikram edildi.
Yazarın Tüm Yazıları