Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR'ının son durağı Denizli

Güncelleme Tarihi:

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIRının son durağı Denizli
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2017 10:12

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR'ının son durağı Denizli

Haberin Devamı

BODRUM'un tarihini, kültürel yapısını ve doğal güzelliklerini tanıtmak amacıyla yola çıktığı 20 Mart'tan bugüne kadar 7 bin kilometre yol kat eden Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR'ı son durağı Denizli'de misafirleri ile buluştu.

Edirne'den Kars'a, Bartın'dan Hatay'a kadar ülkeyi sıcak soğuk, yağmur kar demeden bir uçtan bir uca gezerek on binlerce insana ulaşan Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR'ı Denizli Bayramyeri Meydanı'nda yerini aldı. Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR'ını ziyaret eden misafirler Bodrum hakkında bilgiler alırken üç boyutlu Bodrum tanıtım filmini izledi, fotoğraflarını inceledi. Denizli'deki Bodrum sevdalıları ve Bodrumlu vatandaşlar da TIR'ı gezerek hasret giderdi. 21 Mayıs Pazar akşam saatlerine kadar Denizlilerle buluşmaya devam edecek olan TIR, daha sonra Bodrum'a hareket edip planlanan 30 ili 2 ayda gezerek tanıtım turunu sonlandıracak.

Bayramyeri Meydanı'nda TIR'ı ziyaret eden evli ve iki çocuk annesi jeoloji mühendisi Uygar Ermiş "Yaz aylarının önemli bölümünü Bodrum'da geçiriyorum, eşimin Bodrum'da iş yeri var. İlimizde Bodrum tanıtım TIR'ını görünce gerçekten çok etkilendim ve duygulandım. Tanıtım amaçlı yapılan en güzel etkinliklerden birisi olmuş. Burada Bodrum'u görmüş ve yaşamış kadar olduk. Yapılan proje ülke turizmi açısından çok önemli, düşünenlerin hayata geçirenlerin emeğine sağlık" dedi. Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR'ı bugüne kadar Aydın, İzmir, Balıkesir, Eskişehir, Bursa, Çanakkale, Edirne, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Zonguldak, Bartın, Samsun, Ordu, Trabzon, Rize, Artvin, Kars, Erzurum, Sivas, Malatya, Diyarbakır, Hatay, Adana, Mersin, Kayseri, Ankara, Konya, Antalya ve Denizli'ye gitti. Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR'ı yapılan program dahilinde 21 Mayıs akşam saatlerinde son durağı olan Denizli'den ayrılıp Bodrum'a dönecek.

Yaşar ANTER / BODRUM (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!