Esrarengiz yemek

Güncelleme Tarihi:

Esrarengiz yemek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2004 01:50

Ligin son haftasında karşı karşıya gelecek olan iki takımın yöneticilerinin birlikte yemek yemesi, dedikoduları da beraberinde getirdi. İşte konuşulan müthiş iddia... ‘Üç maçı bitirin, gerisi kolay. Biz bu işi 1-0’a bitiririz.’

TÜRKİYE Kupası’nda final oynayacak ve ardından şampiyonluk için çok önemli olan ligin son haftasında karşı karşıya gelecek olan Gençlerbirliği ile Trabzonspor yöneticilerinin dün akşam Ankara Or-An’daki Diplomat Yakamoz adlı balık lokantasında bir araya gelmesi, ortalığı karıştırdı.

Dokuz kişiden oluşan, aralarında Trabzonspor eski başkanı ve AKP Milletvekili Faruk Özak, eski yöneticilerden Bahri Köse, Gençlerbirliği yöneticilerinden Zeki Ünaldı, Muammer Akyüz ve Şahin Tuğrul’un da bulunduğu grup, lokantada bulunan diğer müşterilerin de dikkatini çekti. Aralarında iki siyasetçinin de yer aldığı bir yan masadan, Gençlerbirliği ile Trabzonspor yöneticilerinin konuşmaları net bir biçimde duyuluyordu.

Trabzon’un maçları konuşuldu

İddiaya göre, iki kulüp yöneticileri Trabzonspor’un ligde kalan son dört maçı yani Diyarbakırspor, Gaziantepspor, Galatasaray ve Gençlerbirliği karşılaşmaları konuşuldu. Sohbetin sonuna doğru Gençlerbirliği yöneticilerinden biri, Trabzonsporlular’a, ‘Siz üç maçı bitirin. Biz bu işi 1-0’a bitiririz’ dedi.

İki kulüp yöneticilerinin dün gece yediği yemek ve bu yemek sonrası gündeme gelen dedikodular, şampiyonluğun iki adayı Fenerbahçe ile Beşiktaş yöneticilerine anında ulaştırıldı. Bakalım bu dedikodular sonrası ne olacak?

Bilindiği gibi Trabzonspor, 5 Mayıs’ta G.Birliği ile Türkiye Kupası finali oynayacak. Eğer bordo mavili takım ligde şampiyon ya da ikinci olursa Şampiyonlar Ligi’ne gidecek. Bu durumda G.Birliği kupayı kaybetse bile UEFA Kupası’na katılma hakkı kazanacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!