İzdivaç programının yeni Nevruz'u Songül hanım

Güncelleme Tarihi:

İzdivaç programının yeni Nevruzu Songül hanım
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 14:20

Katıldığı izdivaç programında mütevazi bir eş aradığını dile getirerek kendisine gelen taliplerini reddeden Songül hanım, programın yeni Nevruz’u yorumlarının yapılmasını sağladı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

ATV ekranlarında Esra Erol'un sunumuyla ekrana gelen izdivaç programında skandallarıyla gündemden düşmeyen gelin adayı Nevruz'un yerini dolduracak bir isim geldi.

İzdivaç programının yeni Nevruzu Songül hanım

Programda taliplerini arayan Sevda Hanım, kendisi için gelen adayları tek tek reddediyor. Mütevazi bir eş aradığını belirten Sevda Hanım'ın gelen taliplerini bir bir geri göndermesi "İzdivacın yeni Nevruz'u" yorumları yapılmasına neden oldu.

Esra Erol kimdir?

Esra Erol, 12 mayıs 1982 tarihinde İstanbul Eyüp’de doğdu. 5 kız çocuğun ortancasıdır. Aslen Sinop Ayancık'lı bir ailenin çocuğudur. Adı Seyfi ve polis olan babasının tayin olduğu Kütahya’da İlk, orta ve lise öğrenimini tamamladı. Kız lisesi Çini Seramik mezunudur. Açık Öğretim Fakültesi’nden mezun oldu. Maltepe Üniversitesi’nin diksiyon-spikerlik kurslarına katıldı. Sonra Marmara Üniversitesi Radyo-Televizyon bölümünde eğitim aldı. Uzun yıllardır izdivaç programı sunuculuğu yapıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!