Esra Erol’da bugün var mı? Esra Erol’un programı yayından kaldırılacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Esra Erol’da bugün var mı Esra Erol’un programı yayından kaldırılacak mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2017 15:46

Esra Erol’un kendi ismiyle aynı adı taşıyan izdivaç programının yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Yeni KHK ile evlilik programlarının kaldırılması gündeme geldi. Peki, Esra Erol bugün var mı? Esra Erol bitecek mi?

Haberin Devamı

Esra Erol’un bugün yayınlanıp yayınlanmayacağı sorularına yanıt Atv yayın akışıyla verildi. Atv’nin 1 Mayıs Pazartesi günü (bugün) yayın akışına göre Esra Erol’un programı bugün son dakika değişikliği olmazsa saat 16.30’da izleyicileriyle buluşacak. Peki, kanalın gündüz kuşağında yer alan izdivaç programı yayından kaldırılacak mı? ‘Esra Erol’da’ bugünkü yayın akışında yer alıyor ancak programın ilerleyen günlerde kaldırılıp kaldırılmayacağıyla ilgili bir bilgi yok.

ESRA EROL BÖYLE SİTEM ETMİŞTİ

İzdivaç programlarının kaldırılması yönünde çalışmaların yapılacağı geride bıraktığımız mart ayında da gündeme gelmiş. Çıkan haberlere canlı yayından isyan eden Esra Erol şunları söylemişti: Vallahi efendim, kaldırın bu programları siz de kurtulun, ben de kurtulayım. 10 yıldır ekrandayım 10 yıldır bu programı yapıyorum ve bir yere taşımaya çalıştım. Çok emek verdim, bir çocuğu büyüttüm... Ama son 2 yılda geldiği nokta artık beni hayatımdan, insanlığımdan çıkarttı. Ben artık pes ettim. bu kadar söylüyorum. Sezon sonuna kadar Allah'ın izniyle yapacağım. Ben onursuz bir insan değilim! Ben o haberlerin, o karelerin içerisinde olmak isteyen biri değilim. Benim onurum, benim gururum, benim vicdanım, benim şerefim, yaptığım her şeyden çok daha önemli. Çünkü ben babamdan bunu öğrendim. Kazanacağım paradan daha da önemli. Ben onursuz bir insan değilim. Benim şerefim, benim onurum her şeyden daha önemli. Ben babamdan böyle öğrendim çünkü. Yok artık! Bir yerlerde çamur varsa o çamur ise size de bulaşıyor. Ben o çamurla yaşayamam.”

BAKMADAN GEÇME!