Esnafa Altı Haftada İngilizce

Güncelleme Tarihi:

Esnafa Altı Haftada İngilizce
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2015 11:29

AESOB İLE LEO YABANCI DİLLER KULÜBÜ ARASINDA AESOB ÜYESİ ESNAF, YAKINLARI VE TEŞKİLAT ÇALIŞANLARININ İNDİRİMLİ YABANCI DİL EĞİTİMİ ALABİLMESİ İÇİN PROTOKOL İMZALANDI

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) ile LEO Yabancı Diller Kulübü arasında, AESOB üyesi esnaf, yakınları ve teşkilat çalışanlarının indirimli yabancı dil eğitimi alabilmesi için bir protokol imzalandı.
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) ile LEO Yabancı Diller Kulübü arasında imzalanan protokolle esnafa 6 haftada İngilizce öğretilecek. AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok ile LEO Yabancı Diller Kulübü yetkilisi Levent Erdem Ovat’ın imzaladığı protokol gereği, İngilizce öğrenmek isteyen esnaf üyelerine ve yakınlarına yüzde 10 indirim yapılacak.
Yabancı dil bilmenin günümüzde en önemli yetkinliklerin başında geldiğini belirten AESOB Başkanı Sevimçok, her yıl milyonlarca turist ağırlayan bir şehirde esnaflık yapan herkesin mesleğiyle ilgili olarak derdini anlatabilecek ve karşısındakini anlayabilecek düzeyde yabancı dil bilmesi gerektiğini söyledi.
LEO Yabancı Diller Kulübü yetkilisi Levent Erdem Ovat ise LEO Yabancı Diller Kulübü hakkında bilgi vererek, 5-6 kişilik gruplara drama teknikleri kullanarak pratik ve akıcı bir yöntemle İngilizce öğreten bir dil kulübü olduklarını söyledi. LEO Yabancı Diller Kulübü’nde en uzun programın 6 hafta sürdüğünü belirten Ovat, en kritik ve karmaşık gibi görünen dilbilgisi yapılarını çok hızlı bir şekilde öğrettiklerini belirtti. Ovat, “Programlarımıza katılanlar, ilk kurs gününden itibaren temel yapı ve kelimelerle kendilerini basitçe ifade edebileceklerini görürler. Eğitim modelimizin temel hedefi İngilizce konuşturmak olup, hiçbir şekilde öğrencilere ‘Türkçe düşünmeyin’ tavsiyesinde bulunulmaz. Herkesin yalnızca kendi anadilinde düşünebileceği bilimsel bir gerçektir. Eğitimlerimizde belli seviyeye gelindikten sonra Amerikalı ve İngiliz eğitimcilerimizle konuşma dersleri başlar. Katılımcılarımızın akıcı konuşabilmesini engelleyen psikolojik bariyerlerinin kırılmasına azami önem veririz. Öz güvenleri artan ve konuşmaktan korkmayan katılımcılar, güvenle İngilizce konuşmaya başlarlar” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!