Esnaf odası başkanlarına liderlik eğitimi

Güncelleme Tarihi:

Esnaf odası başkanlarına liderlik eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2016 11:21

Esnaf odası başkanlarına liderlik eğitimi

Haberin Devamı

MERSİN Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nce yürütülen Esnaf ve Sanatkarların Uyum Yeteneklerinin Arttırılması Teknik Destek Projesi kapsamında liderlik ve iletişim eğitimi düzenlendi.
Hilton Otel'de gerçekleştirilen eğitime Konya ESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, Osmaniye ESOB Başkanı Mehmet Çapar,  Antalya ESOB Başkanı Adlıhan Dere, Karaman ESOB Başkanı Bayram Uysal, Kahramanmaraş ESOB Başkanı Ahmet Kuybu,  Niğde ESOB Başkanvekili Muhterem Hızır, Adana ESOB Başkanvekili Mustafa Göktaş ve yönetim kurulu üyeleri ile Mersin ESOB bünyesinde kurulu 70 meslek odası başkan ve yöneticileri katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer, TESK ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı koordinasyonunda Türkiye genelinde 8 ilde gerçekleştirilen projede Mersin olarak yer aldıklarını belirtti. Kısa adı ADAPTESK olan projeye Temmuz 2016’da başladıklarını hatırlatan Dinçer, şunları söyledi:
"O günden şu ana kadar bin 600 esnaf ve sanatkarımızı eğitimden geçirdik. Hedefimiz 5 bin. Ama biz bu 5 binde de kalacağımızı düşünmüyoruz. Çok daha yukarılara çıkacağız inşallah. Günde 3-4 eğitim yapıldığı bir sürecin içerisindeyiz."
Daha sonra 'Temel İletişim Becerileri', 'Esnaf ve Sanatkar Yöneticileri için Liderlik Özellikleri', 'Esnaf ve Sanatkar Yöneticileri için Yönetim Becerileri' konularında Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi İletişim Tasarımı ve Yönetimi Bölümü Eğitim Görevlisi Prof. Dr. Erhan Eroğlu tarafından eğitim verildi.

MERSİN, (DHA)
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!