Esnaf Odaları Birliğinden ÇTSO yönetimine ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Esnaf Odaları Birliğinden ÇTSO yönetimine ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2017 17:53

Esnaf Odaları Birliğinden ÇTSO yönetimine ziyaret

Haberin Devamı

ÇANAKKALE Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine bağlı odalar, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) yönetim kurulunu ziyaret etti.

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Gün, Yönetim Kurulu Üyesi Emin Bacak ve Genel Sekreter Sema Sandal’ın hazır bulunduğu toplantıya, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Vurucu ve Birliğe bağlı Oda Başkanları, Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Birliği Başkanı İbrahim Ejder, Madeni İşler Odası Başkanı Ferit Bektaş, Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı İsmail Karabacak, Terziler Odası Başkanı Mehmet Yılmaz, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Demir, Marangozlar Odası Başkanı Bayram Taşyapı, Bakkallar Odası ve Kent Konseyi Başkanı Engin Kandemir, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Sezayi Kahraman, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri Ünal Özcan katıldı.

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, birlik ve beraberlik içinde olunduğu sürece, üstesinden gelinmeyecek bir iş, çözülmeyecek bir sorun olmadığını belirtti. Başkan Semizoğlu, Çanakkale’de Kamu arazilerinin satılmasını istemediklerini ve kullanım ömrünü tamamlamış Kamu binalarının yıkılarak Çanakkale halkına yeşil alan olarak tahsis edilmesini istediklerini ifade etti.

Esnaf Odaları Birliği Başkanı Vurucu, Ahilik teşkilatının özünün birlik olduğunu belirterek, Çanakkale esnafının gelişmesi için tek ses olarak hareket edileceğini söyledi.

Toplantı sonunda, Çanakkale’de kurulması planlanan Ticaret Sitesiyle ilgili olarak Başkan Mustafa Vurucu’nun Çanakkale’nin 4 Milletvekilini de ziyaret ederek görüşmesine karar verildi.

ÇANAKKALE, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!