Eşler Japonya'ya

Güncelleme Tarihi:

Eşler Japonyaya
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2002 02:04

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Çin maçından sonra müjdeyi verdi, 1 aylık aile özleminin biteceğini söyledi. Sıla hasretini bitirecek kafile 16 Haziran'da Japonya'da olacak.

SÖZ ANTALYA'DA

Milli Takım, 70 milyonu sevindirdi. Futbol Federasyonu'da futbolcu ve teknik ekibe müjde verdi. 17 Mayıs günü İstanbul'dan ayrılan oyuncular Hong Kong Turnuvası ve G.Kore'deki stres dolu günler sonrası Çin galibiyetiyle üzerlerinden büyük bir yükü atarken, Futbol Federasyonu, Antalya kampında verdiği ‘‘Turu atlayın eşlerinizi kampa getirelim’’ sözünü tuttu.

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Çin karşısında alınan 3-0'lık galibiyet sonrası soyunma odasında sevinç çığlıkları atılırken, başkan Haluk Ulusoy, ‘‘Size verdiğim sözü tutuyorum. Pazar günü (16 Haziran) eşlerinizi, anne-babalarınızı ve sevgililerinizi Japonya kampına getireceğim’’ dedi. Bu sürpriz açıklama sevinç gösterisini iki katına çıkardı. Federasyon yetkilileri hazırlıklar için kolları sıvadı.

PRİM 75’ER BİN DOLAR

17 Mayıs'ta İstanbul'dan ayrılan A Milli Takım'da şimdi herkes ailesini bekliyor. Stresten, yorgunluktan, baskıdan bunalan oyuncularımız ve teknik ekibimiz pazar gününü iple çekerken, Haluk Ulusoy, ‘‘Oyuncularımız bunu hak etti’’ diye konuştu.. Bu arada ay yıldızlıların tur primi olarak 75'er bin dolar alacağı iddia edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!