Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte o sahne!

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı İşte o sahne
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2017 07:43

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı dün akşam yayınlanan son bölümün ardından ekranlara geldi. Dizinin son bölümünün final sahnesinde şoke eden bir sahne yaşandı. Hızır'ın kızı Zeynep, uzun namlulu silahla öldürüldü. Bu olayın ardından aile perişan olurken, yeni bölüm fragmanı da ekranlara geldi. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanında neler yaşanıyor? İşte detaylar

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine aksiyon dolu dakikalar yaşatmaya devam etti. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren yeraltı dünyasını ince ayrıntısına kadar anlatan dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da oldukça ilginç dakikalar yer aldı. Hızır Çakırbeyli tüm işlerini İlyas'a devredip memleketine yerleştikten sonra ailesiyle, alıştığı sorunlardan uzakta alışılmadık bir mutluluğa sahip olmuştu. Fakat o mutluluk pek uzun sürmedi ve olaylar birbiri ardına gelmeye devam etti. Peki, son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte son bölümden detaylar.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Hızır Çakırbeyli tüm işlerini İlyas'a devredip memleketine yerleştikten sonra ailesiyle, alıştığı sorunlardan uzakta alışılmadık bir mutluluğa sahip oldu. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Hızır Çakırbeyli tüm işlerini İlyas'a devredip memleketine yerleştikten sonra ailesiyle, alıştığı sorunlardan uzakta alışılmadık bir mutluluğa sahip olmuştur. Onca yaşanan sıkıntıdan sonra bir nebze huzur bulan ailenin tadının kaçacağı günler ise çok uzakta değildir. İntikamının peşine düşen düşmanlar Hızır'ın yakasını bırakmazlar. Ünal Kaplan ile birlikte tüm masa üyelerinin ortak kararı Hızır'ın bir an önce gelip masaya oturması yönündedir. İstihbaratın içindeki kendine yakın güçleri maşa olarak kullanan CIA, büyük kıyım için hazırlanmaktadır. Olayın ehemmiyetinin farkında olan herkes bir yandan Hızır'a kurulan pusuların ardını araştırırken diğer yandan dönüşünü sağlamaya çalışır. Peşinde ölümle gezen Hızır'ın dönüp işlerin başına geçmekten başka çaresi yoktur. Tabi eğer bunun için hala zamanı varsa…

Haberin Devamı

 

DİZİYE YENİ OYUNCULAR MI KATILIYOR?

Yeni sezonda dizide; Olgun Şimşek, Mesut Akusta, Duvara Karşı filmiyle Almanya'da En İyi Erkek Oyuncu Ödülü alan Birol Ünel, Kalandar Soğuğu filminin ödüllü oyuncusunun yer alacağı duyuruldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ne zaman başlayacak

Ayrıca Haydar Şişman ve İrem Sultan Cengiz gibi sinema dünyasında sevilen isimlerin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yeni sezonda yer alacakları iddia edildi. Konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmazken, fragmanda ve yeni sezon tanıtımlarında bu isimlere dair bir bilgi ve sahneler henüz yok.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ilk fragmanı yayınlandı.. Hızır öldürülüyor mu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz konusu

Çocuk denecek yaşta girdiği yeraltı dünyasının tepesine doğru tırmanmakta olan Hızır Çakırbeyli ve ailesinin hikayesi anlatılmaktadır. Yeraltı dünyasına giren her adam haksızlıklara başkaldırmaya yemin eder. Güçlenip zenginleştikçe kendisi bu haksızlıkların kaynağı olur.

Haberin Devamı

Hızır Çakırbeyli sevda adamıdır… Sevmekten hiç kaçmaz… Sevilmeyi de pek sever… Hayatındaki tüm kadınların odağında olmak ister; annesi, karısı, kızı ve sevgilisinin.

Kardeşini, oğlunu, yeğeninin ve ailesinin diğer fertlerini de canından aziz tutar, onlar için fedakar bir "baba"dır… Vefakar bir dosttur… Vazgeçilmez bir ağabeydir. Adil ve cömert bir reistir. Bu özellikleri onun sonu olacak yerde Hızır'ı yeraltı dünyasında da yüceltir… Sözüne güvenilir, daima iş yapılır bir adam haline gelmişken devletin radarına takılır… Devlet kontrol etmek istediği gayri meşru faaliyetleri yürütmek için ondan iyi bir aday olmadığını düşünür… Bu Çakır'a en büyük olma teklifidir.

Haberin Devamı

Teklif öyle iki tarafı keskin bir kılıçtır ki, kabulü halinde "mafya" ailesine ihanet, reddi hali ise ebediyen mahkumiyettir… Devletin Hızır Çakırbeyli'ye koltuğunu vaadettiğini farkeden büyük patron, etrafını ihanetle örülü bir ağla çevirir…
Hızır Reis'in özel hayatı da dalgalıdır… Birkaç yıl önce sevdalandığı mimar Nazlı diğer tarafta eşi Meryem.

BAKMADAN GEÇME!