Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümünde soru işareti! 81. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümünde soru işareti 81. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2017 23:23

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü ile yine izleyenlere aksiyon dolu dakikalar yaşattı. Hızır'dan doğan boşluğu dolduran Meryem, bu aşamada önemli olaylar için karar merci oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 81. bölüm fragmanında neler olacağı ise son bölümün ardından seyirciler tarafından araştırılmaya başlandı. İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 81. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümü dün akşam yayınlandı. Heyecan dolu sahnelerin yer aldığı dizi soru işaretleri ile dolu bir final ile sona erdi. Yılmaz'ın, Meryem'i öldürmek için yaptığı plan nasıl sonuçlanacak merak konusu.. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Hızır Çakırbeyli'nin masadaki yerine geçen Meryem, ailesine zarar verecek düşmanlarını ortaya çıkarmak konusunda kararlıydı. Son bölümün bitmesinin ardından sevilen dizinin yeni bölüm fragmanı merak edildi.

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Hızır Çakırbeyli'nin masadaki yerine geçen Meryem, ailesine zarar verecek düşmanlarını ortaya çıkarmak konusunda kararlıdır. Kocasının hasretinin sızlattığı yüreğine taş basar, gözyaşlarını içine akıtıp planlarını uygulamaya devam eder. Karısının nasıl bir plan yaptığından bihaber olan Hızır ise endişelidir. İçerideki herkes dışarıdan hayırlı bir haber beklerken karşılarında şer bulurlar. Aynı koğuşu paylaşan dostlardan önce Tipi'ye değen Mürsel'in tehditleri, o koğuştan birinin canını yakacaktır… Diğer yandan Ceylan, Alparslan ve İlyas'ı da yanına alarak bir intihar görevine girişir. Tüm bunlar olurken sakinliğiyle dikkat çeken Ünal Kaplan çatışmaktansa uzlaşmaktan yanadır. Bunun mümkün olmasını sağlayacak plan ise Ekrem'in kızı Selda ve Hızır Ali üstünden yapılır. Bütün bu karmaşa ortamında etrafında olup biteni fark edemeyecek kadar kör olan Hızır Ali'nin yaptığı hatalar Çakırbeyli hanesinin kapılarının dışında kalmasına neden olacaktır.

 

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hızır Çakırbeyli, kurulan komplolar sonucunda tuzağa düşer ve kendini cezaevi kapısının önünde bulur. Herkes ya namlunun ucunda ya da cezaevi yolundayken henüz yakalanmayan Alparslan ve İlyas av olmadan düşmanlarını avlamanın peşindedirler. Mürsel'e ulaşıp daha fazla canın yanmasını önlemek için girişecekleri zor bir görev onları bekliyordur. Diğer bir zor görev ise her daim ailesini toparlamayı kendine vazife bilen Meryem'e düşer. Bu kez yapacakları Çakırbeyli hanesini ayakta tutmaya çalışmakla sınırlı kalmaz. Ailesine yöneltilen tehditlere daha fazla göz yummayacak, olanlara bir nokta koymak için büyük bir oyun kuracaktır. Dört bir yandan kötü haberler gelmeye devam ederken Ceylan da boş duramaz. Kadınların kontrolü ele aldığı günler tahmin edilenden daha hareketli geçecektir.

BAKMADAN GEÇME!