Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümün ardından yeni fragman heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümün ardından yeni fragman heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2017 07:39

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölüm fragmanında yaşanacaklar büyük bir merakla bekleniyor. Entrika yüklü sahneleriyle hafızalara kazınan dizinin son bölümünde özellikle Hızır'ın vurulma anı nefeslerin tutulmasına sebep oldu. Kadroya yeni isimlerini dahil eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni fragmanı da şimdiden araştırılıyor. Peki, önümüzdeki hafta ekranlarda olacak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 58. bölümünün fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yepyeni bölümleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Son bölümde Hızır'ın dostu Tipi, bazı problemlerden kurtulabilmek için Hızır'a çelik yelek giydirmiş ve ateş etmiştir. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 58. bölüm fragmanında ise bu hamlenin getirileri gözler önüne serilecek. Masa üyelerine korkusuzca çıkışan Hızır, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 58. bölümünde neler yaşayacaktır? İşte, merak edilen detaylar!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça aksiyon dolu bir bölüm yaşattı. Ekranların herkes tarafından beğenisini kazanan dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümleriyle salı akşamları ekranlarda olacak. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde şoke eden dakikalar yer aldı. Son bölümde Hızır, Fahri'ye sıkılan kurşunlardan aleyhine el kaldıran masa üyelerini sorumlu tuttu.

Haberin Devamı

Yine de planlarını yalnızca kendisini düşünerek yapmadı. Nitekim Hızır kaybederse herkes kaybedeceği biliniyordu. Son bölümün bitmesiyle birlikte yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 58. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 58. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 57. BÖLÜMDE

Çakırbeyli kadınları Suzi tehdidi altındadır. Meryem evin erkeklerini korumak adına harekete geçer fakat Esra'nın yüzüğünü fırlatmasıyla tüm çabalar boşa çıkacaktır. Suzi'nin İlyas'ı ziyaret etmek için nihayet bir engeli kalmamıştır.

Hızır, Fahri'ye sıkılan kurşunlardan aleyhine el kaldıran masa üyelerini sorumlu tutar. Yine de planlarını yalnızca kendisini düşünerek yapmaz. Nitekim Hızır kaybederse herkes kaybedecektir. Silahlarını örgüte satıp O'nu devre dışı bırakmak isteyen Ercüment'i öldürme niyetindedir. İlk hamlesi Servet'in açgözlülüğünden faydalanarak Mert'e tuzak kurmak olur. Hızır ne kadar tehlikeli bir oyunun içinde olduğunun farkındadır. CIA ile restleşmeye hazırdır ve yanındakileri korumak adına planlarını açık etmez. İlyas bu aşamada devre dışı bırakıldığı için oldukça rahatsızdır. Bir taşla iki kuş vurma niyetinde olan CIA, Suzi üzerinden oyun kurarak Davut ve Nevzat'ı bitirmeyi amaçlar.

Haberin Devamı

Masa üyelerinin Hızır'a olan öfkesi geçmemiştir; özellikle de Tipi'nin. Kan davasına dönen hikayenin sonu herkesi şaşırtacaktır.

 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde..

Öfkesini kontrol edemeyen Hızır, bitap halde Ercüment'e haddini bildirmeye gitmiştir; ama artık aynı masada oturduklarından şahsi bir hesaplaşma sonucu birbirlerini öldüremezler. Hızır'ın gazabından masadakiler de nasibini alacaktır. O'nu kurtarmak adına el kaldıran dostlarını artık düşman gibi görmektedir. Konuşacak bir şeyi kalmadığından eski dostlarına olan nefretini beklenmedik bir şekilde gösterir. Masa üyeleri, hayatını kurtardıkları adamın yaptıkları karşısında neye uğradıklarını şaşırırlar. Etrafa saçılan kurşunlar kardeşliği bozacaktır.

Haberin Devamı

Çakırbeylileri güçsüzleştirme çabası içinde olan Ercüment ilk amacına ulaşmıştır. Devamındaki hedefi ise Hızır'ı masanın liderliğinden etmek olacaktır. Son yaşananlardan sonra masada bununla yetinmeyecek yeni düşmanlar da vardır.

Hızır ile otel odasında bir araya gelen Suzi, gün geçtikçe Meryem için daha büyük bir tehdit oluşturur. Ceylan'ın sahip olduğu bu bilgiyi Meryem'le paylaşması huzur kaçıracaktır. İlyas ve Esra cephesinde ise işler bir türlü yoluna girmez. Adım atma sırası İlyas'tadır fakat bu öyle kolay olmayacaktır.

BAKMADAN GEÇME!