Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanında masa karışıyor!

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanında masa karışıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2016 08:02

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 47. bölüm fragmanında yayınlanan sahneler büyük merak yarattı. Gülmez konusunu halletmek üzere toplanan masa toplantısında Ünal sürprizi masaya damgasını vuracak. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 47. bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? İşte dizinin yeni bölüm fragmanında meydana gelen olaylar

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 47. yeni bölüm fragmanında şoke eden bir gelişme yaşanıyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümü öncesinde ekranlara gelen fragmanda Hızır, masaya kabul edilen yeni üye için pekte iyi şeyler düşünmüyor fakat, masaya kimin dahil olduğu da belli değil.. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? İşte dizinin yeni bölüm fragmanında meydana gelen olaylar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 47. yeni bölüm fragmanında hareketli sahneler dikkat çekerken, yeni bölümün oldukça tansiyonu yüksek geçeceğinin sinyalini verdi. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bu hafta neler yaşanıyor. Masa üyelerini toplayan Ünal, hem haini bulduğunu hem de Gülmezler ile sorunu halledecek çözümü getirdiğini iddia ediyor. Fakat Hızır Çakırbeyli bu yaşananlar karşısında pekte memnun gözükmüyor.

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 47. bölümde; Ünal Kaplan, Refik'in de ölümüyle haini bulmak amaçlı kurduğu stratejik planlarını gün geçmeden devreye sokar. Devletle ortak düşman olan Gülmezlerin yarattığı kaotik ortama son verebilmek adına masa her şeyi kabul etmeye razıdır, Hızır hariç. Çünkü devletle ittifak kurmaya yönelik bu planlar en çok O'nu ve ailesini etkileyecektir. Arkasındaki büyük gücün istekleri doğrultusunda planlar yapan Özkan'ın hedefi bu kez istihbaratın başı Davut, silahı ise yine Gülmezlerdir.

Hızır'ın öfkesinin yol açacaklarının farkına henüz varamamış Salih ise kan kaybetmeye devam eder. Zeynep'in oynadığı tehlikeli aşk oyunu O'nu ailesiyle karşı karşıya getirir. Kabul görmeyen bu ilişki evdeki huzursuzluğu arttıracaktır. Bir yandan kızını korumaya çalışan Meryem diğer yandan Ceylan derdiyle uğraşır. Hızır ise bu kadın savaşının ortasında yine savunmasız kalacaktır.

 

 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler yaşanmıştı?

Daha fazla ölümün sorumlusu olmak istemeyen Hızır, dostunu düşmanını karıştırır hale gelir. Masayı bulandırmak adına hareket eden Özkan ise amacına ulaşmış herkesin birbirine şüpheli gözlerle bakmasını sağlamıştır. Masanın üyeleri Gülmezlere ulaşma niyetiyle pusu kurma derdindeyken Ünal yine büyük lokmanın peşindedir. İçerideki haini bulmak için başka bir hainle masaya oturmak zorundadır; çünkü bu saatten sonra gerçek haini bir tek hainleri doğuranlar bilebilir… Yapılan görüşme sonucunda Gülmezlerin arkasındaki güç belirginleşir. Ancak edinilen bilgiler ölümlerin son bulmasına yetmeyecek, sıradaki eylem çok büyük olacaktır. Bu savaşta bir oğul kaybeden Salih Gülmez'in hedefinde ise bu kez Hızır ve Ünal vardır. Gülmezlerin sevdiklerine vereceği zarardan endişe eden Ceylan da tek başına tehlikeli kararlar alır ve harekete geçer. Daha fazla ölümün sorumlusu olmak istemeyen Hızır, dostunu düşmanını karıştırır hale gelir. Masayı bulandırmak adına hareket eden Özkan ise amacına ulaşmış herkesin birbirine şüpheli gözlerle bakmasını sağlamıştır. Masanın üyeleri Gülmezlere ulaşma niyetiyle pusu kurma derdindeyken Ünal yine büyük lokmanın peşindedir. İçerideki haini bulmak için başka bir hainle masaya oturmak zorundadır; çünkü bu saatten sonra gerçek haini bir tek hainleri doğuranlar bilebilir… Yapılan görüşme sonucunda Gülmezlerin arkasındaki güç belirginleşir. Ancak edinilen bilgiler ölümlerin son bulmasına yetmeyecek, sıradaki eylem çok büyük olacaktır. Bu savaşta bir oğul kaybeden Salih Gülmez'in hedefinde ise bu kez Hızır ve Ünal vardır. Gülmezlerin sevdiklerine vereceği zarardan endişe eden Ceylan da tek başına tehlikeli kararlar alır ve harekete geçer.

 

BAKMADAN GEÇME!