Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 66. yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Ölüm kararı veriliyor

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 66. yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Ölüm kararı veriliyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2017 12:35

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı uzun bir bekleyişin ardından yayınlandı. Geçtiğimiz hafta nefes kesen bir sahneyle final yaparak merakta bırakan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 'ın 66. bölümünde Rüstem ve Avni için ölüm kararı verilirken; Hızır, sürpriz bir şekilde Hızır'ın yaşadığını açıklamaya hazırlanıyor. İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 66. bölüm fragmanı ve yeni bölümden ilk ipuçları!

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Son bölümün ardından yaşanacaklara dair ilk ipuçları veren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 66. bölümünde Ünal ile karşılıklı konuşan Hızır, Rüstem ve Avni'nin masada ölmesi gerektiğini açıklıyor. Masanın derhal toplanmasını isteyen Hızır, Ünal'ın ölmediğini açıklayıp asıl hainin Avni olduğunu söyleyerek ilk hamlesini yapıyor.  Başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Tarık Ünlüoğlu, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer ve Meryem Uzerli’nin yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü ile 25 Nisan Salı akşamı ekranlarda olacak. 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Binbir tehlikeli planla masaya getirilmeye çalışılan Rüstem nihayet Türkiye'ye ayak basar. Hızır yalanların saklanmasını daha fazla sağlayamayacağından endişelidir. Bu yüzden Rüstem ve Avni'nin bir an önce masada yok edilmesini ister. Davut ise bu konuda acele davranılmaması taraftarıdır çünkü O'nun savaşı ve planları daha büyüktür.

Haberin Devamı

Serkan'ın eylemlerinde ona yardımcı olmaları için ceza evinden çıkarıp ortalığa saldığı adamlar Hızır'ın gazabından nasiplerini alırlar. Buna karşılık olarak Serkan da ona ayak bağı olan Hızır'ı yakınlarıyla tehdit eder.

Ünal'ın Ceylan ile aynı evde kalması Hızır'a oldukça rahatsızlık vermektedir. Son dönemde etrafında oynanan oyunlardan bunalan Meryem ise isyan eder. Esra ve İlyas'ın da büyük günü gelip çatmıştır. Tüm aile boşanmaya mani olmaya çalışırken İlyas tehlikeli sularda yüzmeye devam eder. Boğulması ise an meselesidir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'daki Rüstem kimdir?

Can Gürzap (d. 26 Mayıs 1944, İstanbul), Sinema, Tiyatro ve dizi oyuncusu, yazar, eğitmen.

İlk tiyatro eğitimini, kendisi gibi sanatçı olan babası Reşit Gürzap'tan alan sanatçı, 1962'de Kadıköy Maarif Koleji'ni tamamladıktan sonra Ankara Devlet Konservartuarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi ve Londra'da Central School of Speech and Drama'da eğitim gördü. Ankara Devlet Tiyatrosu'nda yönetmen ve oyuncu olarak görev yaptı. Konservatuarda öğretmen olarak derslere girdi. TRT'de radyoya birçok radyo tiyatrosu hazırladı. 1971 yılında Arsen Gürzap ile evlendi. 1978' de İstanbul Devlet Tiyatrosu kurucu müdürü oldu. Çevirmenlik ve senaryo yazarlığı (Yorgun Savaşçı - 1993) da yapan sanatçı, halen kurucusu olduğu Dialog sunuculuk ve dil okulunda görev yapmakta, sinema ve dizi filmlerde rol almaktadır.

Haberin Devamı

Sanatçı, 2004 yılında Kadıköy Maarif Koleji ve Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği tarafından Kristal Martı ödülüne layık bulunmuştur.

Can Gürzap ayrıca League of Legends isimli oyun Azir isimli karakteri seslendirmiştir.

Eserleri
Söz Söyleme Ve Diksiyon, Remzi Kitabevi, Ekim 2006
Konuşan İnsan, Yapı Kredi Yayınları, Ocak 2004
Perde Arkasından, Remzi Kitabevi, 2012

BAKMADAN GEÇME!