Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Meryem Uzerli'nin rolü

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmazda Meryem Uzerlinin rolü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2016 10:29

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu kez bir transfer haberiyle gündeme geldi. Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın başrollerini paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a sempatik ve güzel oyuncu Meryem Uzerli dahil oldu. Peki, Meryem Uzerli'nin rolü ne olacak? İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'daki son gelişmeler!

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde yaşananlar nefes kesti. Dizinin son bölümünde İlyas en sonunda Enver'i yakalıyor. Bu yakalama öncesinde Hızır Ali'nin, Zeynep'i kurtarması ve Çakırbeyli ailesinin kızlarıyla yeniden kavuşmasını sağlaması, dizinin son bölümünde büyük sürpriz oldu. Nefes kesen son bölümün ardından gelen haber ise heyecan yarattı. Entrika dozu yüksek sahneleriyle adından söz ettiren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a Muhteşem Yüzyıl dizisiyle yıldızı parlayan Meryem Uzerli dahil olacak. Peki, Meryem Uzerli"nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'daki rolü ne olacak? İşte, detaylar ve son bölümde yaşananlar!

MERYEM UZERLİ'NİN ROLÜ

Muhteşem Yüzyıl dizisindeki rolüyle milyonların kalbini kazanan, en son Gece'nin Kraliçe'sinde rol alan Meryem Uzerli'nin Eşkıya Dünya Hükümdar Olmaz'daki ismi netleşmedi ancak rolüyle ilgili ilk detay geldi. Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Meryem Uzerli'nin Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın başrollerini paylaştığı dizide bir rus ajanını canlandıracağı öğrenildi.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Özkan ve Taner'in Zeyno üzerinden çevirdiği tehlikeli oyunda sona gelinmiştir. Hızır Ali olaylara müdahalesiyle gerçek bir Çakırbeyli olduğunu bir kez daha kanıtlar. Hızır çocuklarının geleceğinden endişe duymaktadır. Davut'a oğlu için yaptıklarından dolayı minnettardır ve yakınlarını koruyabilmek adına büyük bir aile olmaları gerektiğinin farkındadır. Meryem ve Ceylan da bu ailenin bir parçasıdır. Enver nihayet intikam arzusuyla yanıp tutuşan İlyas'ın kucağına düşmüştür. Ölümü ise hiç kolay olmayacaktır. Oğlunu geri isteyen Salih Gülmez, Hızır'la pazarlık yapma peşindedir. Hızır ise bunun bir oyun olduğunun farkındadır ve vereceği karşılık Gülmezler için felaket olacaktır.

Yeni bölüm öncesinde Özkan'ın yakalanıp yakalanmayacağı merak edilirken, tüm masanın şüphesini çeken Özer'in eski gücünde olmadığı diğer üyeler tarafından konuşulmaya başlandı.. Özer'in bu durum karşısında nasıl bir tutum izleyeceği merak konusu. Bu olayların ardından Özkan'ın hala kayıp olması ve kimse tarafından bulunamayışı masa üyelerinin sinirini bozuyor. Yeni bölümde Hızır Ali'nin neler yapacağı merak konusu olurken, ailenin ona karşı olan tavrı da merakla beklenen konular arasında.

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

BAKMADAN GEÇME!