Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde şok! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde şok Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2017 07:59

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümünde dün akşam nefes kesen anlar yaşandı. Dizinin final sahnesinde ise duygu dolu anlar yaşandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 70. yeni bölüm heyecan dolu sahnelerle geldi. Ceylan intikamını şaşırtan bir yöntemle aldı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümü heyecan dolu anlara sahne oldu. Ceylan, ağabeyinin intikamını almak için Alparslan ve Hızır Ali ile akla gelmeyen bir plan hazırladı. CIA istasyonunun şefini öldürdükleri planın ardından nelerin olacağı ise merak konusu

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Davut'un ölümü kimse için sürpriz olmasa da bu sarsıcı olayın ardından toparlanmak zor olmuştur. Hızır Çakırbeyli en önemli cephesini yani devleti kaybeder. Sıra mantıklı düşünüp intikam için hazırlanmaya gelir. CIA'in en önemli adamını öldürme planlarında Ceylan kendini öne atar. Bu iş gerçekleşirse hem intikam alınmış hem de devlet pisliklerden bir nebze temizlenmiş olacaktır. Ceylan üstlendiği bu ölümcül görev için herkesi ikna eder.

Bundan sonra sıradaki isim Davut'u öldürebilmenin verdiği güvenle kendini masanın lideri olarak gören Rüstem'dir. Serkan'ın oyunlarının ortaya çıkmasından sonra başa geçen Nevzat bir an önce Rüstem'i de alabilmek için pazarlık masasına oturur.

Haberin Devamı

İşkence esnasında sevdikleriyle ilgili şüpheye düşürülen Tipi ve Şahin Ağa kırdıkları kalbi onarmak için çabalarlar fakat bu öyle kolay olmayacaktır. Tipi'nin, Gönül ve Hızır ile barışmak için tek çaresi Çakırbeyli hanesinin reisi olan Meryem'dir. Ünal Kaplan ise Ceylan'ın kendisinden bir iyilik istemesinin karşılığı olarak ona evlenmeyi teklif edecektir.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!