Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam neden yayınlanmadı?

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam neden yayınlanmadı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2017 08:41

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi dün akşam yayınlanmayınca dizinin takipçileri bu gelişmeyi şaşkınlık ile karşıladı. Geçtiğimiz haftalarda yeni bölüm fragmanı yayınlanmayınca, dizinin bu hafta da yayınlanmayacağı ortaya çıkmıştı. Kanaldan yeni bölüm ile ilgili bir açıklama gelmezken, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 54. yeni bölüm fragmanı da henüz yayınlanmadı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı bu hafta yayınlanmadı.. Salı akşamları ekranlara gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi dün akşam yeni bölümü ile yayınlanmadı. Dizinin hayranları şimdi yeni bölüm fragmanının ne zaman yayınlanacağını merakla bekliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz normal seyrinde Salı günü ekrana gelen ve fragmanı en geç Cumartesi ekranlara gelen bir dizi. Peki fragman bu hafta yayınlanacak mı? 

İzleyiciler sevilen dizinin yeni bölüm fragmanının yayınlanmamasının ardından sorular sormaya başlamışlardı. Aksiyon dolu dizinin bu akşam yayınlanmamasının ardından izleyiciler, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam neden yayınlanmadı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. bölümü ne zaman yayınlanacak? gibi sorular sormaya başladılar. Peki, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin fragmanının bu hafta yayınlanması bekleniyor. Dizinin son bölümünde yaşananların ardından yeni bölümde neler olacağı merak konusu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sürekli güncellenecek haberimizde olacak. 

Dizinin son bölümünde neler yaşanmıştı?

Ünal Kaplan’ın uzun zamandır sözünü ettiği Suzi bir görevi tamamlamak üzere Türkiye’ye gelir.

Hızır yalnızca kendine değil, devlete de düşman olan güçlere çok yaklaşmıştır. Özkan'ın elindeki önemli dosyalara da ulaşabilirse işi bir hayli kolaylaşacaktır. Masa, kaosun son bulacağı inancıyla nihayet bir kez daha toplanır. Bu durum en çok Ünal Kaplan'ı tedirgin edecektir. Hızır ise bu toplantıyı üstlerine oynanan oyunu bozmak, net bir adım atmak üzere talep eder. Hainin kim olduğu artık bellidir ve eller bu kez onun ölümüne kalkacaktır. Ünal Kaplan'ın uzun zamandır sözünü ettiği Suzi bir görevi tamamlamak üzere Türkiye'ye gelir. Ayağının tozuyla yaptığı eylem, ziyareti süresince epey can yakacağının sinyallerini verir. Meryem'in çağrısı Hızır'ı eve geri döndürür. Diğer bir güzel haber de bir Çakırbeyli'nin daha aileye katılacağı haberidir. Tüm bu güzel gelişmelerden sonra evde bir bayram havası olması gerekirken yaşanacaklar buna engel olacaktır.

BAKMADAN GEÇME!