Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 70. yeni bölüm fragmanında Ceylan'dan şok hamle

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 70. yeni bölüm fragmanında Ceylandan şok hamle
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2017 11:23

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 70. yeni bölüm fragmanında planların tıkanıp kaldığı yerde Ceylan harekete geçmeye hazırlanıyor. Hızır'ın tepkisine rağmen bir şeyler yapmaları gerektiğini ve bunu kendisinin yapacağını dile getiren Ceylan, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 70. bölüm fragmanında intikam alabilmek için bir yola koyuluyor. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 70. bölüm fragmanında Ceylan sağ çıkabilecek mi?

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı için araştırmalar devam ediyor. Aksiyon yüklü sahneleriyle salı akşamlarının soluksuz izlenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yayınlanan son bölümünde Davut Bey'in emrini verdiği operasyonu düzenleyen Nevzat bunun peşinden bir çeşit operasyona imza attı fakat hiç beklemediği bir sürpriz karşısına çıktı. Şimdi ise gözler yeni fragmanda! Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 70. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Hızır, kardeşi İlyas, Şahin Ağa ve Tipi'yi tutsak oldukları yerden kurtarmış olayların devamında Nevzat, Serkan'ı kelepçelemişti. Yaşananları anlatmak için Davut Bey'in evine gelen Nevzat hiç beklemediği bir durumla karşı karşıya kalmış, emekliliğe çıkan Davut Bey, yerini Nevzat'a bıraktığını açıklamıştı.

Haberin Devamı

Bunun ardından Ankara'ya yola çıkan Davut Bey, Ünal'ın onu beklemesi ve çok önemli bir şey anlatacağını söylemesine rağmen, Davut Bey onu beklememiş ve yola çıkmıştı. Eve gelen Ünal ise Davut Bey'e suikast düzenleneceğini anlatması herkeste şok etkisi yarattı.. Bu yaşananların ardından gözler yeni bölüm fragmanına çevrildi. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak? İşte, detaylar

BAKMADAN GEÇME!