Eşkıya Dünyaya Hükümdar son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2017 23:14

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine adeta nefes kesen dakikalar yaşattı. Başladığı günden itibaren izleyicileri ekran başına kilitleyen yer altı dünyasını anlatan dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da heyecan doruktaydı. Dizinin yayınlanan son bölümünde ilginç dakikalar yaşandı. Son bölümde Hızır'ın verdiği zor karar, elleri en sevdiği insanın ölümüne değen Civciv'in ömrünü bitirdi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladı. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 60. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine ekran başındaki yerlerini aldırdı. Geçtiğimiz haftaki bölümde Ayşen'in ihaneti ortaya çıkmış, hem Hızır hem de Civciv öğrendikleri karşısında büyük bir şok yaşarken; ekran başındakiler Ayşen'e verilecek cezanın ne olacağını merak etmişti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın bu akşam yayınlanan son bölümünde soru işaretleri ortadan kalktı. Hızır evine ve galeriye yerleştirilen dinleme cihazlarından kurtulmak yerine onlardan faydalanmayı seçti. İzleyiciler son bölümün ardından yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 60. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 60. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm neler yaşanacak?

İhaneti belgelenen Ayşen, yaptığı yanlışın faturasını ağır öder. Hızır'ın verdiği bu zor karar, elleri en sevdiği insanın ölümüne değen Civciv'in ömrünü bitirir. Ev ahalisi için yaşananları unutmak hiç de kolay olmayacaktır. Kimsenin bahsetmek istemediği konu özellikle Meryem'i derinden etkiler. Hızır evine ve galeriye yerleştirilen dinleme cihazlarından kurtulmak yerine onlardan faydalanmayı seçer. Böylece onu dinleyen düşmanları tuzağına çekebilecektir. Bağlantıları çözebilmek adına Mert'ten ikili oynaması beklenir. Suzi de bu çözümlemeye yardımcı olabilmek için açığının ne olduğunu merak ettiği Avni'yi ziyaret edecektir. Başına gelenleri zamanında alınmayan önlemlere bağlayan Alparslan'ın kini, öfkesi dinmek bilmez. Ünal Kaplan, Alparslan'ın yaptıklarının bedelini herkese ödetecekleri düşündüğünden endişelidir. CIA son bir şans vermek üzere Ünal ile görüşerek şirkete bağlılığını bildirmesini ister. Acil Ankara'ya çağırılan Davut'un ipini çekmeyi amaçlayan güçler de başarıya ulaşmıştır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hızır sırtından vuruluyor

Suzi için kurulan tuzağın kurbanı Handan olmuştur. İlyas her ne kadar evdeki kadınları koruyabilmek adına büyük gayret sarf etmiş olsa da planlanan eylemin büyüklüğü karşısında çaresiz kalır. CIA ile hareket eden İstihbarat içindeki unsurlar her yere sızmışlardır ve bu düşmanlarla başa çıkmak kolay olmayacaktır. Çıkan çatışmanın izlerinden bu hainlerle ilgili fikir sahibi olan Davut ile Nevzat operasyon için düğmeye basarlar. Suzi ve Ünal yapılan eylemler üzerine düşündüklerinde onlardan bir adım önde olan düşmanlara, yakın çevreden birilerinin muhbirlik yaptığını sezerler. İçlerinde Davut'un eviyle birlikte Çakırbeyli ailesinin de dinlenmesini sağlayan bir hain vardır. Hızır yaşanan felaketlerin sorumlusunun kim olduğunu öğrendiğinde yıkılır. Bu aldatılmışlıkla nasıl yaşayacağını bilemez. Tüm sevdiklerini birer birer kaybeden Alparslan'ın artık plan yapacak gücü kalmaz. Bastırdığı duygular şiddete dönüşür. Ondan hiç beklenmeyecek fevri çıkışları ileride başlarına gelebilecek belaların nedeni olacaktır. Ceylan'a ablasıyla ilgili kötü haberi verme görevi yine Meryem'e düşer. Kızı Esra'nın hayatından endişe eden Nadide ise İlyas'ı bir seçim yapmaya zorlayacaktır. Yaşananlardan kendini sorumlu tutan İlyas hayati bir kararın eşiğindedir.

BAKMADAN GEÇME!