Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 59. yeni bölüm fragmanında infaz şoku!

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 59. yeni bölüm fragmanında infaz şoku
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2017 09:42

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 59. yeni bölüm fragmanı takipçiler tarafından heyecanla karşılandı. Son bölümün ardından ne zaman yayınlanacağı merak edilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 59. bölüm fragmanı, duygu dolu sahnelerle ekranlara geldi. İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 59. bölüm fragmanı ve Ayşen'in akıbetine dair önemli detaylar

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 59. bölüm fragmanı için bekleyiş son buldu. Yeni bölümün yayın tarihinden kısa bir süre önce yayınlanan fragmana Ayşe'nin infaz sahnesi damga vurdu. Ayşen, hainliğinin bedelini canı ile ödüyor, Civciv gözyaşlarına boğuluyor. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümünde başka neler yaşanacak? Hızır'ın yeni hamleleri neler olacak? İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı ve detayları!

Son bölümde yaşanan olayların ardından dizinin seyri bir hayli değişti. Ayşen'in içine düştüğü hainlik tüm aileyi derinden yaralarken, Hızır'ın ne yapacağı merak konusuydu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 59. bölüm fragmanının yayınlanmasıyla birlikte Ayşen'in akıbeti belli oldu. Entrika yüklü EDHO' nun yeni fragmanında Ayşen'in Civciv tarafından infaz edildiği göze çarparken; kararı veren Hızır'ın oldukça üzgün olduğu görülüyor. Peki, Ayşen'in infazı dengeleri nasıl değiştirecek? Hızır, bu kararı vermesine neden olan kişilere cezasını verecek mi? 

Haberin Devamı

Hızır sırtından vuruluyor

Suzi için kurulan tuzağın kurbanı Handan olmuştur. İlyas her ne kadar evdeki kadınları koruyabilmek adına büyük gayret sarf etmiş olsa da planlanan eylemin büyüklüğü karşısında çaresiz kalır. CIA ile hareket eden İstihbarat içindeki unsurlar her yere sızmışlardır ve bu düşmanlarla başa çıkmak kolay olmayacaktır. Çıkan çatışmanın izlerinden bu hainlerle ilgili fikir sahibi olan Davut ile Nevzat operasyon için düğmeye basarlar. Suzi ve Ünal yapılan eylemler üzerine düşündüklerinde onlardan bir adım önde olan düşmanlara, yakın çevreden birilerinin muhbirlik yaptığını sezerler. İçlerinde Davut'un eviyle birlikte Çakırbeyli ailesinin de dinlenmesini sağlayan bir hain vardır. Hızır yaşanan felaketlerin sorumlusunun kim olduğunu öğrendiğinde yıkılır. Bu aldatılmışlıkla nasıl yaşayacağını bilemez. Tüm sevdiklerini birer birer kaybeden Alparslan'ın artık plan yapacak gücü kalmaz. Bastırdığı duygular şiddete dönüşür. Ondan hiç beklenmeyecek fevri çıkışları ileride başlarına gelebilecek belaların nedeni olacaktır. Ceylan'a ablasıyla ilgili kötü haberi verme görevi yine Meryem'e düşer. Kızı Esra'nın hayatından endişe eden Nadide ise İlyas'ı bir seçim yapmaya zorlayacaktır. Yaşananlardan kendini sorumlu tutan İlyas hayati bir kararın eşiğindedir.

BAKMADAN GEÇME!