Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5.Yeni Bölüm Fragman İzle

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5.Yeni Bölüm Fragman İzle
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2015 16:42

Başrollerinde Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 5.bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. İlgiyle beklenen dizinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da ATV’de.

Haberin Devamı

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 5. BÖLÜM BÖLÜMDE NELER OLACAK?
Nevzat Çankırı'nın ölümünden sorumlu olmakla suçlanıp hapishaneye düşen Hızır Çakırbeyli ve ailesini daha zor günler beklemektedir. Çok sevdiği ve saydığı Şahin Ağa ile aynı koğuşta kalan Çakırbeyli'yi yalnız bırakarak ortadan kaldırmak isteyen düşmanları yeni bir hamle yapar.

Masanın kararlını hiçe sayıp başkaldırdığı için cezalandırılan Hızır, cezaevinde de Ünal Kaplan'ın komplolarıyla uğraşmak zorunda kalır. Hızır'ın koğuşunun değiştirildiğini öğrenen Meryem ve çocukları ise panik haldedir.

Cezaevinde zor günler geçiren Çakırbeyli, Nazlı'nın bebeğini kaybettiğini söylemesiyle büyük bir yıkıntı daha yaşar.

5.BÖLÜM FRAGMAN İZLE

Haberin Devamı


EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Hızır Çakırbeyli, devlet adamı Nevzat Çankırı'nın ölümünden sorumlu olmakla suçlanır ve tutuklanır. Çok sevdiği ve saydığı Şahin Ağa karşılar Çakırbeyli'yi ceza evinde. Dışarıda ise işler veliaht olan İlyas'a kalır.

Haberin Devamı

Masada abisinin yerine söz hakkına sahip olan, mantığından çok duygularıyla hareket eden İlyas aldığı tam yetkiyle cesur kararlar alır ve uygular. Diğer tarafta Nazlı'nın karnındaki çocuktan kurtulmak isteyen Meryem Çakırbeyli'nin kurduğu plan işlemez.

Bu olay Meryem'in aleyhinde bir duruma dönüşür. Çakırbeyli ailesinin güçlü kadınlarından olan Hatice, Nazlı'yı ve doğacak çocuğunu himayesi altına almış, aileye daha da yakınlaşmasını sağlamıştır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ KONUSU

Çocuk denecek yaşta girdiği yeraltı dünyasının tepesine doğru tırmanmakta olan Hızır Çakırbeyli ve ailesinin hikâyesi anlatılmaktadır. Yeraltı dünyasına giren her adam haksızlıklara başkaldırmaya yemin eder. Güçlenip zenginleştikçe kendisi bu haksızlıkların kaynağı olur.

Haberin Devamı

Hızır Çakırbeyli hayatındaki tüm kadınların odağında olmak ister; annesi, karısı, kızı ve sevgilisinin...
Kardeşini, oğlunu, yeğeninin ve ailesinin diğer fertlerini de canından aziz tutar, onlar için fedakâr bir babadır... Vefakâr bir dosttur... Adil ve cömert bir reistir...

Bu özellikleri onun sonu olacak yerde Hızır'ı yeraltı dünyasında da yüceltir... Sözüne güvenilir, daima iş yapılır bir adam haline gelmişken devletin radarına takılır... Devlet kontrol etmek istediği gayri meşru faaliyetleri yürütmek için ondan iyi bir aday olmadığını düşünür... Bu Çakır'a en büyük olma teklifidir...
Teklif öyle iki tarafı keskin bir kılıçtır ki, kabulü halinde "mafya" ailesine ihanet, reddi hali ise ebediyen mahkûmiyettir... Devletin Hızır Çakırbeyli'ye koltuğunu vadettiğini fark eden büyük patron, etrafını ihanetle örülü bir ağla çevirir...

Haberin Devamı

Hızır Reis'in özel hayatı da dalgalıdır... Birkaç yıl önce sevdalandığı mimar Nazlı'nın hamile olduğunu eşi Meryem öğrenir ve bu çocuğun doğmasına asla izin vermeyecektir... Çakır ise iki çocuktan fazlasını istemektedir. Her iki kadın için savaş bir erkeği paylaşamamak değil hayatta kalma mücadelesi olacaktır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ OYUNCULARI

Oktay Kaynarca (Hızır): Hızır’ın hayatını değiştiren olay ağabeyi Ömer’in hasımları tarafından öldürülmesi. Mühendis olmayı rafa kaldırıp, ağabeyinin intikamını alarak önce cezaevine daha sonra yeraltı dünyasına giriyor. İçindeki ses ona en büyük olacağını söylüyor ama bir taraf da diyor ki hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5.Yeni Bölüm Fragman İzle

Haberin Devamı

Deniz Çakır (Meryem): Çakır'ın karısı Meryem net bir insandır. Çakır'ın Nazlı ile olan ilişkisinin karşısında bile her zaman dimdik ayaktadır. Bir yerde Çakır ondan intikam alıyor diye düşünür.

Yoksa kocasının ondan başka birisini sevebileceğine ihtimal vermiyor. Ailenin erkeklerine bir şey olsa bu kocaman mafya ailesini Meryem rahatlıkla yönetebilir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5.Yeni Bölüm Fragman İzle

Tarık Ünlüoğlu (Ünal): Yeraltı dünyasının lideri Ünal Kaplan’dır ve Ünal kaplan asla av olmak niyetinde değildir. Tehdit olarak gördüğü kimse uzun süre yaşayamaz.

En büyük olmak onun vazgeçilmezidir. Hızır Çakırbeyli'nin zekâsı ve gücüyle zirve yolunda ilerlediğini fark ettiği an artık onun en büyük düşmanı olmuştur. Vicdan ve merhamet duygularından yoksundur. Hayattaki tek zaafı kızıdır...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5.Yeni Bölüm Fragman İzle

Müjde Uzman (Nazlı): Zengin olmanın değil ama başarılı olmanın hayallerini kurmuş olan Nazlı, evli çocuklu bir mafya babasına sevdalanmıştır. Üstelik de aralarında 20'ye yakın yaş farkı varken... Onun "kadını" olmayı kabul etmiştir, ondan hamile bile kalmıştır. Bin kere pratik yapsa da bir kez bile boşanmazsan yüzümü asla göremezsin diyememiştir. Kendisi kaderci değildir, akılcıdır...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5.Yeni Bölüm Fragman İzle

Ozan Akbaba (İlyas): Çakır'ın kardeşidir. Abisinin onun hakkında en haklı olduğu konu fevri olması, gözü döndüğü zaman aklını kaybetmesi... Abisi de kendisi kadar öfkeli aslında ama nasıl yapıyorsa yapıyor bunu bastırıp hep doğru zamanda intikam almayı başarıyor. Kendisini en çok Ünal'ın oturduğu koltukta hayal ediyor... Onun gibi şık, onun gibi güçlü, onun gibi çapkın olmak istiyor... Sadece zamana ihtiyacı var, yoksa bu üç özelliğe sahip...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5.Yeni Bölüm Fragman İzle

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!