Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 44. bölüm fragmanında olay sahne!

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 44. bölüm fragmanında olay sahne
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2016 09:03

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu akşam 44. bölüm ile ekranlara gelecek. İzleyiciler Gülmezler çetesinin neler yapacağını ve İlyas'ın durumunu merakla bekliyorlar. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 44. bölüm fragmanında İlyas'ın Gülmezler tarafından kaçırıldığı anlaşılmış ve dizinin yeni bölümünde tansiyonun oldukça yüksek olduğu ortaya çıkmıştı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 44. bölüm fragmanında başka neler var? İşte detaylar

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam heyecan dolu bir bölüm ekranlara geliyor. Dizinin yeni bölümünde Gülmezler adındaki çete İlyas'ı kaçırmış ve Hızır, kardeşinin peşine düşmüştü. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölüm fragmanında sokak çetesinin vukuatları artarak devam edecek gibi gözüküyor. Peki. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 44. bölüm fragmanında başka hangi olaylar yaşandı? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümünde meydana gelecek olaylar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünde farklı bir çete masa üyelerine tehdit oluşturuyor. Masanın tüm üyeleri Gülmezler çetesi tarafından ölümle tehdit edilirken, aynı zaman haraç istiyor. İlyas son bölümde bu çetenin tuzağına düşerek yolda saldırıya uğramış ve kaçırılmıştı. Yeni bölüm fragmanında da bu kaçırılma olayı ekranlara geliyor. Hızır kardeşini kurtarmak için girişimlerde bulunurken Gülmezler çetesinin korkusu tüm aile bireylerinde kendini hissettiriyor.

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Gülmezler çetesi diziye sokaklarda kimsesiz çocuklara suç işleterek faaliyet gösteren bir çete olarak giriş yaptı. Ayrıca savurdukları tehditler masanın tüm aile bireylerini hedef alırken, kadın ve çocuklar büyük tehlike altında. Gülmezler çetesi ile birlikte diziye yeni katılan isimlerde dikkat çekiyor.

Alparslan'ın ölümle mücadelesinin ardından yaratılmak istenen kaos ortamı İlyas'ın kaçırılmasıyla hız kazanır. Hızır Çakırbeyli'nin etrafını saran düşmanlarına yenileri eklenmiş, çember daralmıştır. Yeni belanın adı ise Gülmezler çetesidir. Kadın, çocuk diye ayrım gözetmeksizin savrulan tehditler yaşanacak kötü günlerin habercisidir adeta. Gülmezlerin tüm masa üyelerinden haraç istemesiyle ortam iyiden iyiye gerilir.

 

BAKMADAN GEÇME!