Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı izle!

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2015 12:15

ATV ekranlarının merakla beklenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 13.yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 13.yeni bölümde aksiyon sürüyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 13.yeni bölümü 1 Aralık Salı 20.00’da ATV ekranlarında.

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 13.yeni bölümünde; Özlem'in kaçırılmasıyla birlikte Ünal Kaplan harekete geçer. Artık herkes kendini büyük bir savaşın içinde bulur. Beş yeni üyesiyle bir kez daha toplanan masanın sürpriz konuğu Nevzat Çankırı olacaktır.
 
Nevzat'la restleşip bağımsız bir lider olarak koltuğunda oturmaya karar veren Hızır'ı, devlet, masasına kadar gelip açık tehdit eder. 

Kadınların birbiriyle olan savaşında Meryem'e gözdağı vermeye kalkan Nazlı, beklemediği bir tepkiyle karşılaşır. Yaşanacak sürpriz gelişme ise emniyetin Çakırbeyli ailesinin kapısına yeniden gelmesi olacaktır. 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 13.BÖLÜM FRAGMANI



EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Ünal Kaplan masanın istihbarat tarafından dinlendiğini öğrenmiştir. Bu durum Hızır Çakırbeyli için büyük tehdit oluşturur. 

Masanın başındaki Çakırbeyli ve devlet işbirliği yaptığı her an ortaya çıkabilir. Artık oyun kurmak istemeyen Hızır ise devletle birlikte hareket etmekten vazgeçecektir. Ünal'ın, Çakırbeyli'ye masasını teslim ederken kurduğu plan işlemektedir. Arkadaki büyük güce gittikçe yaklaşacaktır. 

Nevzat'ı bir süredir saklayan kişinin Alparslan olması da İlyas'ı rahatsız eder. Çakırbeyli Ailesi'nde de ortalık iyice karışmıştır. Nazlı'yı yanına alarak ölüme doğru gaza basan Meryem suyu işleri birbirine karıştırır.