Eskişehirspor: "Yeni stadımızda oynamak istiyoruz"

Güncelleme Tarihi:

Eskişehirspor: Yeni stadımızda oynamak istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2016 13:23

Eskişehirspor: "Yeni stadımızda oynamak istiyoruz"

Haberin Devamı

Hakan TÜRKTAN / ESKİŞEHİR, (DHA)- TÜRKİYE 1'inci Ligi takımı Eskişehirspor'un teknik direktörü Alpay Özalan, pazar günü kendi sahalarında karşılaşacakları Yeni Malatyaspor maçını yeni stadyumlarında oynamak istediklerini söyledi.
Eskişehirspor, maçın hazırlıklarını Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde sürdürürken Alpay Özalan, açıklamalarda bulundu. Yeni stadyumun yapımının tamamlandığını hatırlatan Özalan, şöyle konuştu:
"Haftalardır maçlarımıza yeni stadımızda oynayacak gibi hazırlanıyoruz. Ufak tefek sıkıntılardan dolayı oynayamadık. Ama bu hafta oynama olasılığımız daha yüksek. Spor bakanımızın vereceği müjdeli bir haberle, federasyonumuzun da onayıyla kendi sahamızda ve seyircimizin önünde Yeni Malatyaspor maçını oynamak istiyoruz. Tabi ki B planımız da var. Konyaspor, Antalyaspor ve Bursaspor'dan teklifler var. Sağolsunlar bize kapılarını açıyorlar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. B planımızı yaparken de seyircimizi de düşünüyoruz. Onlara da yakın olanı tercih etmeye çalışıyoruz."

Yeni Malatyaspor maçında 3 puan hedeflediklerini söyleyen Alpay Özalan, bu konuda da şunları söyledi:
"Bu hafta çok önemli bir karşılaşmamız var. Lider takımla oynayacağız. Sezon başından beri koymuş olduğumuz bir hedefimiz var. Bu hedefe ulaşmak için bütün karşılaşmaları geçmemiz lazım. Kendi sahamızda oynayacağımız Yeni Malatyaspor karşılaşmasında hedefimiz 3 puan."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!