Eskişehirspor teknik direktörü Özalan: Sivas'a 3 puan için gideceğiz

Güncelleme Tarihi:

Eskişehirspor teknik direktörü Özalan: Sivasa 3 puan için gideceğiz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2016 13:44

Eskişehirspor teknik direktörü Özalan: Sivas'a 3 puan için gideceğiz

Haberin Devamı

Hakan TÜRKTAN/ESKİŞEHİR,(DHA)- TFF 1'inci Lig takımı Eskişehirspor'un teknik direktörü Alpay Özalan bu hafta deplasmanda oynayacakları Sivasspor maçında hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi.
Eskişehirspor cumartesi günü karşılaşacakları Sivasspor maçı hazırlarını teknik direktörleri Alpay Özalan gözetiminde Vali Henefi Demirkol Tesisleri'nde sürdürdü.
Teknik direktör Alpay Özalan antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Yeni Malatyaspor galibiyeti ile moral bulduklarını söyledi. Sivas'a galibiyet için gideceklerini belirten Özalan şöyle konuştu:
"Pazar günü tarihi bir gün yaşandı. Yeni stat, taraftarla buluştuk. Gerçekten muhteşem bir stat. O statta da galibiyetle başlamak çok iyi oldu. Çok mutluyuz. Bu hafta deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacağız. Sivasspor iyi bir takım. Semih Şentürk'ün dışında cezalımız ve sakatımız yok. Eskişehirspor her maça galibiyet için gider, bu maça da galibiyet için gideceğiz."
'SEMİH'İN POZİSYONU KIRMIZI KARTLIK DEĞİLDİ'
Yeni Malatyaspor maçında Semih Şentürk'e gösterilen kırmızı kartın doğru olmadığını savunan Alpay Özalan, "Semih, son yıllarda belki hiç yapmadığı kadar önde baskı yapmaya çalışan bir arkadaşımız. Pazar günü görmüş olduğu kartta bu nedenle oldu. Zamanlama hatası kendisinde oldu, ama kesinlikle kırmızı kartlık bir pozisyon değildi. Belki sarı kart olur, o da belki. Ama hakemin takdiri" dedi.
Öte yandan Elbruz Bilge Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri tesisleri ziyaret ederek futbolculara baklava ikramında bulundu. 

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!