Eskişehirspor teknik direktörü Aybaba:"Bu maç finallerin finali"

Güncelleme Tarihi:

Eskişehirspor teknik direktörü Aybaba:Bu maç finallerin finali
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2016 10:26

Eskişehirspor teknik direktörü Aybaba:"Bu maç finallerin finali"

Haberin Devamı

Kemal ATLAN / ESKİŞEHİR, (DHA)- ESKİŞEHİRSPOR teknik direktörü Samet Aybaba, "Pazar günü sahamızda oynayacağımız Medipol Başakşehir karşılaşmasını finallerin finali olarak görüyoruz" dedi.
ANTRENMANDA ÖĞRENCİLER GÖSTERİ YAPTI
Medipol Başakşehir karşılaşmasının hazırlıkları sürdüren Eskişehirspor'un Atatürk Stadyumu'nda yaptığı antrenmanı Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ve Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, taraftarlarla birlikte izledi. Antrenmanı izleyenler arasında bulunan 19 Mayıs Ortaokulu korosu Eskişehirspor Marşı'nı çaldı, Milli Zafer İlköğretim Okulu Ana sınıfı öğrencileri de giydikleri Eskişehirspor formaları ile gösteri yaptı. Bu arada antrenmanı izlemeye gelen engelliler de takım kaptanı Sezgin'e çiçek verdiler.
AYBABA: "KAZANMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"
Samet Aybaba, antrenmanın bitiminde yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Medipol Başakşehir karşılaşması için oyuncularımızın bir moral bulması, taraftarla buluşmak için antrenmanı stadyumda yapmak istedik. Kazanmak istiyoruz. Futbolun içinde bir çok şey var. Çok iyi oynamamız lazım. Son üç haftada 7 puan aldık. 11'inci haftadan sonra her maç bizim için final oldu. Medipol Başakşehir karşılaşmasını finallerin finali olarak görüyoruz. Sonrasında da Gençlerbirliği karşılaşmasını. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Kıvanç sakat, Emre de kart cezalı. Medipol Başakşehir iyi takım, istikrarları ve çok iyi de teknik direktörleri var. Bu maçı kazanmak zorundayız."

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!