Eskişehirspor-Samsunspor maçı soyunma odası

Güncelleme Tarihi:

Eskişehirspor-Samsunspor maçı soyunma odası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2017 22:18

Eskişehirspor-Samsunspor maçı soyunma odası

Haberin Devamı

Hakan TÜRKTAN-Saadet YÖRÜKÇÜ/ESKŞEHİR, (DHA) - ESKİŞEHİRSPOR'un kendi sahasında Samsunspor'u 6-1 yendiği maç sonunda düzenlenen basın toplantısında her iki takımın teknik sorumluları karşılmaşmayı değerlendirdi.
DENİZLİ: TARAFTARIMIZLA BİRLİKTE YÜRÜYORUZ
Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, "Artık girdiğimiz haftalar tamamen sonuca endeksli haftalar. Ama biz iyi futbol oynamayı da asla ihmal etmek istemiyoruz. Bugün böyle bir gün oldu. Samsun, uzak gibi görünse de tehlikeye girebilecek bir takım. Skor farklı oldu, oyun da çok iyi oldu. Onun dışında söylenecek bir şey yok. Bugün Salı günü, bu saatte Türkiye'de böyle tribünleri bulmak her şehrin imkanı dahilinde değildir. Kısacası taraftarımızla birlikte yürüyoruz" dedi.
HEDEF LİGDE KALMAK
Samsunspor teknik direktörü Osman Özköylü de çok üzgün olduklarını söyledi. Özköylü, şöyle konuştu:
"Bizim adımıza kötü bir oyun oldu, kötü bir sonuç oldu. Evet, kaybedebilirsiniz çünkü karşınızdaki takım gerçekten çok önemli oyunculara sahip, bugün Süper Lig'e koysanız Süper Lig'de çok rahat oynayabilecek kapasitede bir takım. Başlarında duayen olmuş çok önemli bir teknik adam var. Böyle bir takım karşısında böyle bir ambiyans içerisinde maalesef oyuncularımız bugün istediğimiz hiçbir şeyi yapamadı. Planladığımız hiçbir şeyi yapamadık. Bu konuda sahada gerek rakibin iyi oyunu karşısında, gerek bizim çok çekingen ve korkak oynamamızdan dolayı sahada maalesef hiç istemediğimiz bir oyun ve hiç istemediğimiz bir skor ortaya çıktı. Bu anlamda çok üzgünüm. Bu takım ligin ikinci yarısında 13 tane transferle, birbirini tanımayan bir takımla hazırlık kampı yapmadan, hazırlık maçı oynamadan lige girdi. 11 puandan ilk yarı sadece 6 gol atmış bir takımdan bugünlere geldik. Ve bizi bu noktaya getiren oyuncular, yine bugünkü oyuncular. Biz bundan sonraki 3 maçımızı da inşallah bu oyuncularımızla kazanacağız. Onlarla mücadeleyi sonlandıracağız ve inşallah hedefimiz olan ligde kalmayı sağlayacağımızı düşünüyorum. Ben oyuncu arkadaşlarıma güveniyorum. Çünkü bu takımı o noktalardan buraya bu oyuncular getirdi. İnşallah bu takımı ligde bırakacak da bu oyuncular. Bugün kötü günümüzdeydik. Hiç kimse isteği hiçbir şeyi yapamadı. Bu konuda takımın başındaki teknik adam olarak tüm sorumluluk bende. Oyuncu arkadaşlarımızla biz konuşacağız, toparlayacağız ve kalan 3 maçta bizi ligde bırakacak sonuçları alacağımıza ben inanıyorum. Eskişehirspor'u da tebrik ediyorum. Gerçekten bugün bizim de katkımızla, onarın da ekstra oyunuyla bugün çok ciddi bir galibiyet aldılar. Hem Mustafa hocayı, hem ekibini, hem de tüm Eskişehirspor'u kutluyorum. Muhteşem bir atmosfer vardı. Oyuncularımdan bunun keyfini çıkarın dedim ama onlar yanlış anladılar herhalde. Rakibe keyif verdiler. Bu hoş olmadı. Yapacak bir şey yok. Önümüze bakacağız. Bundan sonraki süreçte iyi sonuçlar almaya çalışacağız."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!