Eskişehirspor 1 - 2 Galatasaray

Güncelleme Tarihi:

Eskişehirspor 1 - 2 Galatasaray
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2015 16:16

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında, Galatasaray konuk olduğu Eskişehirspor’u 2-1 mağlup etti..

Haberin Devamı

Stat: Atatürk
Hakemler: Halis Özkahya, Mustafa Emre Eyisoy, Mehmet Cem Satman
Eskişehirspor: Boffin, Mustafa Yumlu, Sezgin Coşkun, Kamil Çörekçi, Özgür Çek (Dk. 89 Kaan Kanak), Toko, Lawal, Sissoko (Dk. 90+1 Causic), Sezer Öztürk (Dk. 76 Emre Güral), Serdar Özkan, Mori
Galatasaray: Muslera, Melo, Selçuk İnan, Umut Bulut, Sneijder, Telles (Dk. 73 Bruma), Chedjou, Hakan Balta, Yekta Kurtuluş (Dk. 46 Olcan Adın), Emre Çolak, Tarık Çamdal (Dk. 89 Yasin Öztekin)
Goller: Dk. 27 Sissoko (Eskişehirspor), Dk. 20 Umut Bulut, Dk. 87 Selçuk İnan (Galatasaray)
Sarı kartlar: Dk. 42 Melo, Dk. 89 Hakan Balta (Galatasaray)

Galatasaray'ın golleri 20'de Umut Bulut ile 87'de Selçuk İnan'dan gelirken Eskişehirspor'un tek sayısını 27. dakikada Sissoko kaydetti.

Bu sonuçla Galatasaray puanını 42 yaptı. Eskişehirspor ise 17 puanda kaldı. Ligin 20. haftasında Galatasaray sahasında Balıkesirspor'la karşılaşacak. Eskişehirspor ise deplasmanda Gençlerbirliği'nin konuğu olacak.

MAÇTAN KARELER / ADEM KABAYEL'İN OBJEKTİFİNDEN

Eskişehirspor 1 - 2 Galatasaray

Haberin Devamı


KUPADAN SONRA LİGDE
Galatasaray, geçen 28 Ocak'ta Ziraat Türkiye Kupası maçında deplasmanda 1-0 yenildiği Eskişehirspor ile bu kez lig maçında yine deplasmanda karşı karşıya geldi.

BURAK KADRODA YOKTU
Galatasaray kafilesi maçtan bir gün önce özel uçakla Eskişehir'e geldi. Kafilede ağrıları olduğu belirtilen golcü futbolcu Burak Yılmaz yer almadı. Sarı-kırmızı teknik heyet ve futbolcular maçın başlama saatinden yaklaşık 2 saat önce polis eskortu eşliğinde otobüsle karşılaşmanın oynanacağı Eskişehir Atatürk Stadyumu'na getirildi. Karşılaşma nedeniyle polis stadyum çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.

GALATASARAY'A 800 BİLET
Eskişehirspor'un Gaziantepspor maçı nedeniyle aldığı tribün kapama cezası nedeniyle Galatasaray karşılaşmasında ev sahibi takımın taraftarları için Asker Hastanesi tarafı olan A Kale Arkası Tribüne 395, Atatürk Meslek Lisesi tarafı B Kale Arkası Tribüne de 850 Eskişehispor taraftarlarına yer ayrıırken, Galatasaraylı taraftarlar için ise 800 kişilik Misafir Tribün tahsis edildi. Eskişehirsporlu taraftarların olduğu A ve B kale arkası tribünlerin biletleri 50 liradan, Galatasaray taraftarları olduğu Misafir Tribünün biletleri ise 200 liradan satıldı.

MAÇI TOPLAM 325 TARAFTAR İZLEDİ
Karşılaşmayı sadece 25 kadar Galatasaray taraftarı ile 300 kadar da Eskişehirspor taraftarı izledi.

MEŞALELERLE KARŞILAMA
Tribün kapama cezası nedeniyle stadyuma giremeyen çok sayıda Eskişehirspor taraftarı, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri önünde Eskişehirsporlu futbolcuların içinde bulunduğu otobüsü meşalelerle karşıladı. Taraftarlar oluşturdukları araç konvoyu ile Atatürk Stadyumu'na kadar takım otobüsüne eşlik etti.

SKİBBE VE HAMZAOĞLU BİRBİRLERİNE ŞANS DİLEDİ
Daha önce Galatasaray'ı da çalıştıran Eskişehirspor'un Teknik direktörü Michael Skibbe, Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ile tokalaşarak birbirlerine başarılar diledi. Skibbe, Galatasaraylı bazı futbolcularla da tokalaştı.

BAKMADAN GEÇME!