Eskişehir'in lezzet noktası Sempre yenilendi

Güncelleme Tarihi:

Eskişehirin lezzet noktası Sempre yenilendi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2017 19:23

Eskişehir'in lezzet noktası Sempre yenilendi

Haberin Devamı


ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR'in ilk İtalyan restoranı olarak 22 yıl önce kurulan, yıllar içinde rahmetli Gülay Kanatlı tarafından geliştirilen Sempre'nin 2016 yılında başlatılan yenilenme çalışmaları başarıyla tamamlandı. Annelerinin anısına Gülden Kanatlı Derbil, Aydan Kanatlı ve Firuzhan Kanatlı yenilenme projesini ekipleriyle birlikte titizlikle gerçekleştirdi. 
Eskişehirlileri ve Eskişehir'i ziyaret edenleri eşsiz lezzetlerle buluşturan Sempre, yenilenen mekanında artık sadece İtalyan değil Akdeniz mutfağının en özel lezzetleriyle konuklarını ağırlayacak.  Sempre Mediterranean Cuisine yeni konsepti ile Türkiye'nin çağdaş kenti Eskişehir'e değer katmaya devam edecek.
SEMPRE MEDİTERRANEAN CUİSİNE AÇILIŞ KOKTEYLİ
Kanatlı Ailesinin ikinci ve üçüncü kuşaklarının ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış kokteyline; Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, eşi Seyhan Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, eşi Sena Ataç, yerel yönetim ve kamu kuruluşlarının temsilcileri, özel sektör temsilcileri, Eskişehir'in önde gelen isimleri,  Eskişehir'in Türkiye ve dünya markası ETİ Grubu yönetim kurulu ile üst yönetimi katıldı. Eskişehir'deki sanatçılardan oluşan trio eşliğinde konuklara yeni menü örnekleri sunuldu. Firuzhan Kanatlı, aile ve şirket adına yaptığı hoş geldiniz konuşmasında konuklara ve emeği geçenlere teşekkür etti ve şunları söyledi:
"Yıllar önce Eskişehir'e ilk İtalyan restoran olarak Sempre'yi kazandırdık. Değerli annemiz, iyi insan Eskişehir aşığı Gülay Kanatlı'nın yıllarca süren azmi ve sevgisiyle siz Eskişehirlilerin, Eskişehir'i ziyaret edenlerin tercihleriyle Sempre vazgeçilmez bir lezzet ve sosyal yaşam merkezi oldu. Bizler de çok değerli annemizin anısına yeni yatırımla Sempre'yi Akdeniz mutfağını kapsayan bir konseptte, yeni ekibi ve menüsüyle sizlere sunuyoruz. Bu anlamlı kokteylimize katıldığınız için teşekkür ediyoruz."
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de konuşmasında, "Türkiye'nin en çağdaş ve yaşanılır kenti Eskişehir'den önemli markalar doğmuştur. Bunların başında sadece ülke genelinde değil, dünya genelinde de bir marka olan ETİ var. ETİ Grubunun kurucusu Kanatlı ailesidir. Ülke ekonomisine ve istihdamına katkıları çok büyüktür.  Kendileriyle ve ETİ ile iftihar ediyoruz, teşekkür ediyoruz. İşte Sempre de yine Kanatlı ailesinin yıllar önce Eskişehir'e kazandırdığı önemli bir yatırım-işletmedir.  Bu akşam Kanatlı ailesinin ikinci kuşağının, anneleri saygıdeğer insan Gülay Kanatlı anısına yenileme projesini gerçekleştirdiği, yeni konseptiyle Sempre'nin açılışı için buradayız.  Bu açılışı sizlerle birlikte yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Kanatlı kardeşlere teşekkür ediyorum" dedi. 
Konuşmalardan sonra açılış kokteyline katılan konuklar Sempre Mediterranean Cuisine'in yeni konsepti ile ilgili beğenilerini belirttiler. Davet samimi sohbetlerle devam etti. 
SEMPRE MEDİTERRANEAN CUİSİNE
Kanatlı Ailesine ait Sarp Lojistik Havacılık Turizm A.Ş'nin yatırımı ve işletmesi olan Sempre Mediterranean Cuisine; Salon, Bar ve Bahçe olmak üzere üç bölümde konuklarını ağırlıyor. Sarp Lojistik A.Ş. Genel Müdürü Dr. Ünal Şakar koordinasyonunda gerçekleşen yenileme projesi 2016 yılında başladı. Kurum iç mimarı Burak Yazar'ın projelendirdiği ve uyguladığı yeni konseptte peyzaj mimarı Tuğba Kayakent Derya'dır. Danışmanlık ve iletişim çalışmaları Bengü Bilik (Beze Group), menü danışmanlığı Executive Chef Uğur Volkan Uysal tarafından sürdürülüyor.  
Bakü'den transfer edilen İşletme Müdürü Cevher Çanakçı, dinamik yeni ekibiyle mimarisinde, dekorasyonunda, menüsünde kaliteye büyük önem verilen restoranın başarılı ekibi. 
Sempre Mediterranean Cuisine, yeniden dekore edilen Salon, Bar  ve bir 'saklı cennet' haline getirilen Bahçesiyle, keyifli saatler geçirmek isteyenlerin önemli bir yaşam merkezi  olacak.  Sempre Bar'da iş çıkışları happy hourlar, Salonda ve Bahçede aileler ve kurumların konuklarını ağırlayabileceği kurumsal ve aile organizasyonları, yemekleri mümkün olacak.
Yıllar önce kurulan ve  rahmetli Gülay Kanatlı tarafından geliştirilen, dönemin en iyi markaları olan işletmeler 2017 yılında tamamen yenilendi. Artık Sempre Mediterranean Cuisine ve kardeş kuruluşları China Town Far East Cuisine ile Rosa Luna  tamamen 'Müşteri Memnuniyeti' hedefiyle ve '360 derece hizmet anlayışı' odaklı olarak hizmete devam ediyor. Kanatlı Ailesine ait Sarp Lojistik Havacılık Turizm A.Ş'nin  yatırımı olan işletmelerin amacı Türkiye'nin en medeni ve beğenilen ili Eskişehir'e farklı açılımlar sağlıyor. Eskişehir'in farklı lezzetlerle de önemli bir destinasyon olmasına değer kazandırmaya devam etmek Sempre Mediterranean Cuisine, China Town Far East Cuisine ve Rosa Luna yönetim ve ekiplerinin en önemli hedeflerinin başında yer alıyor.
---

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!