Eskişehir'de yılın ilk bebeği dünyaya geldi

Güncelleme Tarihi:

Eskişehirde yılın ilk bebeği dünyaya geldi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2015 01:38

- Eskişehir Devlet Hastanesi'nde yılın ilk dakikalarında dünyaya gelen bebeğe Damla Tuğçe adı verildi

Haberin Devamı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir’de, yılın ilk bebeği Eskişehir Devlet Hastanesi'nde dünyaya geldi.

Bursa'da yaşayan ve yeni yılda ailelerini ziyaret etmek için Eskişehir'e gelen Emel ve Sami Oktay çiftinin, dünyaya gelen kız bebeklerine "Damla Tuğçe" adı verildi.

Emel Oktay, akşam saatlerinde muayene için geldikleri Eskişehir Devlet Hastanesi'nde, bir hafta 10 gün içerisinde bekledikleri bebekleri, yılın ilk dakikalarında 3 kilo 290 gram olarak doğdu.

Doğum sonrası gazetecilere açıklama yapan anne Emel Oktay (25), "Tarifi olmayan bir duygu annelik duygusu. İkinci kez yaşıyorum. 1.5 yaşında bir kızım daha var. Allah olmayan herkese nasip etsin bu duyguyu, çok güzel bir şey. Biz muayeneye geldik. Hiç beklemediğimiz bir şeydi. Doktorum bir anda hareketleriyle ilgili problem olduğunu söyledi ve doğumhaneye aldı. Açıkçası sürpriz oldu" dedi.

Haberin Devamı

Yeni yılda dileklerini de ileten anne Oktay, "Barış olan bir dünya olsun. Umarım çocuklar ölmez, herkese nice senelere" diye konuştu.

Baba Sami Oktay (26) da "Pazartesi Bursa'ya dönecektik. Nasip buymuş çok mutluyum. Dilerim olmayanlara Allah nasip etsin. Annesi ve çocuklarımla hep birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu seneler diliyorum" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!