Eskişehir'de 'Rap Mahal Birlikte Güzel' konseri

Güncelleme Tarihi:

Eskişehirde Rap Mahal Birlikte Güzel konseri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2017 16:24

Eskişehir'de 'Rap Mahal Birlikte Güzel' konseri

Haberin Devamı


ESKİŞEHİR,(DHA)- ALLAME, Kamufle, Tahribad-ı İsyan, DJ Hırs ve Joker'in katılımlarıyla gerçekleşen 'Rap Mahal Birlikte Güzel' konser serisinin üçüncü etabı Eskişehir Public'te yoğun katılım ile gerçekleşti. 
Rapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Eskişehir konserinin ardından Rap Mahal Birlikte Güzel konser serisi sırasıyla Bursa ve Ankara'da rap müzik sevenlerin huzuruna çıkacak. 12 Aralık'ta İstanbul Dorock XL'da rapseverlere merhaba diyen, 14 Aralık'ta ikinci etabıyla İzmir Arena'da ve üçüncü etabıyla 19 Aralık'ta Eskişehir Public'te rapseverlerle buluşan 'Rap Mahal Birlikte Güzel' konser serisinde Allame, Kamufle, Tahribad-ı İsyan ve DJ Hırs'dan oluşan ana kadroyla birlikte, Eskişehir'de gerçekleştirdiği performanslarla adından sıkça söz ettiren Joker sergilediği performansla izleyicileri coşturdu. Eskişehir'de Türkçe rap müzik seven kalabalık bir seyirci kitlesine seslenen Rap Mahal kadrosu, izleyicilerden tam not aldı.
Rap Mahal Birlikte Güzel' serisinin son konseri ise 24 Aralık'ta Ankara IF'te gerçekleşecek. Ana kadroya ek olarak "uçamayan süper kahraman' mahlasıyla tanınan Ankara'nın yerel rap sanatçısı Aga B'nin canlı performansıyla birlikte 5 konserlik rap serüveni görkemli bir şekilde tamamlanacak.
-

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!