Eskişehir'de MOBESE kameralarına yansıyan trafik kazaları

Güncelleme Tarihi:

Eskişehirde MOBESE kameralarına yansıyan trafik kazaları
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2015 16:25

- Görüntülerde, seyir halindeki bir otomobilin yolun karşısına geçmek isteyen iki genç kıza çarpması, otomobil ve tramvayların karıştığı kazalar yer aldı

Haberin Devamı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, son günlerde meydana gelen trafik kazalarından bazıları, MOBESE kameralarınca kaydedildi.

Vişnelik Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda seyir halindeki bir otomobil yolun karşısına geçmek isteyen 3 genç kızdan ikisine çarparak yaralanması, görüntülerde yer aldı.

Kameralar, Üniversite Caddesi'nde, otomobille çarpışan motosikletin sürücüsünün yaralanmasını da kaydetti.

Tunalı Mahallesi Gaffar Okkan Caddesi'nde iki ayrı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetlerini kaybetmeleri sonucu orta refüjdeki park alanına girmeleri, Eskibağlar Mahallesi Üniversite Caddesi'nde direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücünün kırmızı ışıkta bekleyen at arabasına çarpmasının görüntüleri dikkati çekti.

MOBESE kameralarına, tramvayların karıştığı kazalar da takıldı. Kayıtlardan birinde, tramvayın, bir otomobille çarpışması görülüyor.

Haberin Devamı

Eskişehir-Kütahya karayolunda traktörle otomobilin çarpışması, Cengiz Topel Caddesi'nde servis otobüsünün yol kenarında bekleyen kişiye çarparak yaralanmasına neden olması, Vişnelik Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda yolun karşısına geçmeye çalışan iki arkadaştan birine otomobilin çarpması da görüntülerde bulunuyor.

Cumhuriyet Bulvarı'nda yolun karşısına geçmek isteyen kişiye otomobilin çarpması, kent merkezinde iki aracın çarpışması da kamarelara yansıdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!