Eskişehir'de CHP İl Başkanı'nın tepki çeken şehit cenazesi paylaşımı

Güncelleme Tarihi:

Eskişehirde CHP İl Başkanının tepki çeken şehit cenazesi paylaşımı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2016 11:29

Eskişehir'de CHP İl Başkanı'nın tepki çeken şehit cenazesi paylaşımı

Haberin Devamı

ESKİŞEHİR,(DHA)- CHP Eskişehir İl Başkanı Sinan Özkar'ın, Diyarbakır Lice'de PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen ve bugün Eskişehir'de toprağa verilecek olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Arıyeşil'in cenazesine katılmak için sosyal paylaşım sitesinde, 'Katil PKK işbirlikçi AKP diye haykırmak için katıl' şeklinde yazı yayınlaması tepkilere neden oldu.
Eskişehir Barosu avukatlarından olan Sinan Özkar, dün akşam saatlerinde kendi Facebook'undan 'Şehidimiz Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Arıyeşil'in cenazesi Reşadiye Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrasında Seyitgazi İlçesi Ayvalı Mahallesi'nde defnedilecektir. Katil PKK işbirlikçi AKP diye haykırmak için katıl. Kurtuluş CHP ile olacak. Şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum. İl Başkanı Av.Sinan Özkar' yazısı yayınladı.
SAĞDUYU ÇAĞRISI
CHP İl Başkanı Sinan Özkar'ın yazısına tepki gösteren AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, Özkar hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi. Ak Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan da vatandaşların provokasyonlara gelmemesini isteyerek "Sağduyulu davranmaya ihtiyacımız var" dedi.
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Yılmaz Büyükerşen de sosyal paylaşım sitesinde "Tüm Eskişehirli hemşerilerimi kahraman evladımız Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Arıyeşil'in cenaze töreninde sağduyulu olmaya, her türlü provakatif söylem ve eylemlerden uzak durmaya, şehidimize olan son görevimizi ona yakışır şekilde yerine getirmeye davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

 
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!