Eskişehir'de 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı törenle başladı

Güncelleme Tarihi:

Eskişehirde 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı törenle başladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2018 12:48

Eskişehir'de 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı törenle başladı

Haberin Devamı

Hakan TÜRKTAN/ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR'de 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı Mithat Paşa İlkokulu'nda düzenlenen törenle başladı.
Törene; Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Tepebaşı Kaymakamı Salih Keser, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İlhan Şen, Emniyet Müdürü Engin Dinç, Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen ile öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören öğrencilerin sunduğu halk oyunları gösterisi ile devam etti. Daha sonra bir konuşma yapan Eskişehir Valisi Çakacak, şunları kaydetti: 
“Öğrencileri, değerli velilerimizin; öğretmen ve idarecimizin yeni eğitim - öğretim yılını tebrik ediyor, bu yeni eğitim - öğretim yılının ilimize ve ülkemize başarılar getirmesini temenni ediyorum. Bir ulusun kalkınması ve gelişmesi ancak nitelikli bir eğitimle mümkün olabilir. Bizler, geleceğin büyük Türkiye'sini inşa edebilmek için eğitime her zamankinden daha fazla önem vermek mecburiyetindeyiz ve her daim sizlerin yanındayız. Sizlere olan inancımız ve güvenimiz tamdır. Sizler de kendinize güvenin ve eğitimde bir marka olan şehrimizi bu eğitim ve öğretim yılında da yeni başarılarla tanıştırın"
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!