Eski ve yeni sevgili Eda’nın evinde buluştu

Son dönemin popüler eğlence mekânı Supermarket’teki salı partisine bu hafta Eda Taşpınar ev sahipliği yaptı.

“Eda’nın Parti Evi” adı altında gerçekleşen gecede Taşpınar’ın seçtiği şarkılar çalındı, kokteyller içildi. Gecenin sürprizi ise Taşpınar’ın eski sevgilisi Nurettin Hasman’dı. Ayrıldıktan sonra aynı mekânlara gitmemeye özen gösteren ikili, partide yan yana masalarda eğlendi. Taşpınar, gece boyunca elinden düşürmediği fotoğraf makinesyle bir yandan sevgilisi Bora Kozanoğlu’nu, bir yandan da Nurettin Hasman’ın kızı Merve Hasman’ı görüntüledi. Nurettin Hasman, geç saatlere kadar süren partiden kızıyla, Taşpınar ise Kozanoğlu’yla ayrıldı.

Kadınlar için mücevher tasarladı

Zen Diamond, Dünya Kadınlar Günü için Burhan Doğançay’la birlikte anlamlı bir çalışmaya imza attı. Doğançay, Zen Diamond için “Kurdeleler” serisindeki “Ribbons 58” adlı tablosunu mücevhere dönüştürdü. Dört ayda tamamlanan ‘Ribbons on Sapphires’ adlı mücevher, Antik A.Ş.’nin katkılarıyla satılacak. Elde edilecek gelir ise TİKAD (Türkiye İş Kadınları Derneği) ile Doğançay Sanat Kültür ve Eğitim Vakfı’na bağışlanacak. ‘Ribbons on Sapphires’, ilk kez önceki akşam Doğançay Müzesi’nde düzenlenen davette koleksiyonerlerin beğenisine sunuldu. Geceye iş ve cemiyet hayatından tanınmış isimleri katıldı.

Dedikodular üzüyor

Yaz başında nikâh masasına oturmaya hazırlanan İclal Aydın ve Süleyman Toplusoy, geçtiğimiz hafta sonu Uludağ’da ‘ön balayı’ yaptı. Çok mutlu olduklarını, ancak ayrılık dedikodularının kendilerini üzdüğünü söyleyen ikiliye, Aydın’ın Kemal Başbuğ’dan olan kızı Lal de eşlik etti.

Sektör değiştirdi

Uzun yıllar triko sektöründe çalışan Emel Sözer ‘derici’ oldu. Sözer, Nişantaşı-Abdi İpekçi Caddesi’ndeki Adamo adlı kürk ve deri firmasında genel koordinatör olarak işe başladı. Müşterilerinin eski kürklerini de alıp yenilediklerini söyleyen Sözer, “Tek amacımız müşteriye iyi hizmet vermek. Bizim için müşteri memnuniyeti çok önemli” diyor.

İlk defile

İstanbul, New York, Londra ve Paris’te moda tasarımı eğitimi alan Elif Cığızoğlu, dört yıl önce kendi adını taşıyan markayı kurmuştu. Cığızoğlu, markasının ilk defilesini bu gece tarihi Pera Palace Hotel’de gerçekleştiriyor. 70 parçadan oluşan 2012 kış koleksiyonunun kataloğu için Verda Penso’nun modellik yaptığını hatırlatayım...

Süprizlere hazır olun

NetWork, 2011 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu bu gece beğeniye sunuyor. Yeni koleksiyon, Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner’in ev sahipliğinde, Sultanahmet’teki Binbirdirek Sarnıcı’nda gerçekleşecek davette, renkli sürprizler eşliğinde tanıtılacak.

Galadan eğlenceye

Dünya sinemasının efsane ismi Claudia Cardinale’nin başrolünde oynadığı, yarın vizyona girecek “Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak” filminin galası önceki akşam Astoria’da yapıldı. Galaya katılmak için ülkemize gelen 73 yaşındaki İtalyan oyuncu, gösterimin ardından soluğu Nahide’de aldı. Cardinale’ye gecede film ekibi de eşlik etti.

Hem göze hem kulağa

Boğaz manzaralı eğlence mekânı Blackk, müdavimlerine unutamayacakları bir gece vaat ediyor. Mekânın müzik direktörlüğünü yapan DJ Suat Ateşdağlı’ya bu gece hem sesi hem de sahne şovlarıyla göz dolduran Atiye eşlik edecek.
Yazarın Tüm Yazıları