Eski sevgilisini, çok sevdiği için şuurunu kaybedip öldürmüş

Güncelleme Tarihi:

Eski sevgilisini, çok sevdiği için şuurunu kaybedip öldürmüş
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2016 12:32

Eski sevgilisini, çok sevdiği için şuurunu kaybedip öldürmüş

Haberin Devamı

Yaşar KORKUSUZ/KOZAN (Adana), (DHA) - ADANA'nın Kozan İlçesi'nde barışmak istemeyen eski sevgilisi 41 yaşındaki Zübeyde Ünlü'yü tabancayla vurarak öldürüp, annesi 63 yaşındaki Nahide Ünlü'yü de ağır yaralayan 42 yaşındaki Mustafa Apaydın, "Çok sevdiğim için o an şuurumu kaybettim" dedi.
Çiftçi Mustafa Aydın, iddiaya göre eşinden boşanan bir çocuk annesi Zübeyde Ünlü ile aynı eve yerleşip birlikte yaşamaya başladı. Yaklaşık 6 ay birlikte olan çift, ayrıldı ve Ünlü, Türkeli Mahallesi Emek Sokak'ta oturan annesi Nahide Ünlü'nün evine yerleşti. Daha önce birkaç kez barışma teklifinde bulunan ancak olumsuz yanıt alan Apaydın, dün saat 17.30 sıralarında arkadaşı Cumali Özcan ile Zübeyde Ünlü'nün yaşadığı eve gitti.
KURŞUN YAĞDIRDI
Evin önünde annesi ile birlikte oturan Zübeyde Ünlü'ye barışmak istediğini söyleyen Mustafa Apaydın, olumsuz yanıt alınca tartışma çıktı. Bunun üzerine anne kız kaçarak eve girdi. Arkalarından eve giren Mustafa Apaydın, yanında taşıdığı tabancayla Zübeyde Ünlü ve annesi Nahide Ünlü'ye kurşun yağdırıp olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan anne ve kız ambulansla Kozan Devlet Hastanesi'ne götürüldü ancak Zübeyde Ünlü tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Nahide Ünlü'nün ise tedavisinin devam ettiği bildirildi.
'50 BİN LİRA HARCADIM, BENİ TERK ETTİ'
Olayın ardından Mustafa Apaydın, polis tarafından yakalanarak Cumali Özcan ile birlikte gözaltına alındı. Apaydın, emniyetteki sorgusunda barışmak için eve gittiğini belirterek cinayeti nasıl işlediğini şöyle anlattı:
"Kendisiyle 5-6 aydır birlikte yaşıyorduk. Kendisine her imkanı sağlıyordum. Yaklaşık 50 bin lira para harcadım. Ne hikmetse beni terk etti. Defalarca gittim barışmak istedim ama reddettiler. Saat 17.30 sıralarında tekrar eve gittim barışmak için. Annesiyle kendisi dışarıda oturuyordu. Tekrar barışmak istediğimi söyledim ama içeri kaçtılar, kabul etmediler. Ben de arkalarından içeri girdim. Çok sevdiğim için o an şuurumu kaybettim, üzerimde taşıdığım tabancayı çıkararak rastgele ateş ettim. Daha sonra olay yerinden kaçtım, polisler beni hastane civarında yakaladı."
'ENGEL OLAMADIM'
Cumali Özcan ise Mustafa Apaydın'ın barışmak için gittiklerini belirterek, "Kendisi 'Barışmak istiyorum sen de benim yanım da ol' dedi. Barışma teklifini reddince içeri girdiler. Engel olmak istediysem de engel olamadım. Kendisi de onların arkasından eve girdi ve arkasından içeriden silah sesleri gelmeye başladı" diye ifade verdiği öğrenildi.
Emniyetteki sorgularının ardından Mustafa Apaydın ile Cumali Özcan bu sabah saatlerinde Kozan Adliyesi'ne sevk edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!