Eski sevgilimin bana sarıldığını hissettim

RUMUZ: KOVA

Rüyamda kendimi büyük bir buzdolabının önünde gördüm. Donmuş yiyeceklerle tıka basa dolu bir dolaptı. Etrafımda sevdiğim arkadaşlarım var, dolaptan yiyecekler bulmama yardım ediyorlar. Bir ara dolaba sıkışır gibi oluyorum, sonra açıyorum kapağı, dolabın hemen yanında eski sevgilimi görüyorum (kendisiyle hálá görüşüyoruz). Şakalaşıyoruz, ben onun kucağına oturuyorum. Sonra sarılıyoruz. Uyandığımda çok mutluydum. Sizce bunun bir anlamı olabilir mı?

YORUM: Eski sevgilinizin size hissettirdiklerini ve o döneme ait sevgi akımını özlüyor olduğunuz için, bu tür bir rüya görmüş olabileceğiniz söylenebilir sanırım.

Dondurulmuş yiyecekler, bu kişiye duyduğunuz, dondurulmuş, rafa kaldırılmış (ara verilmiş) sevginizi gösteriyor olabilir.

Eşimle beraber olduktan sonra ilginç bir rüya gördüm

RUMUZ: YENİ EV

Rüyamda, oldukça yüksek bir binadan yeni bir ev almışım. Gerçek hayyatta tanıdığım ve evi olmayan bir tanıdığım da ev almış o binadan. Evler oldukça lüks. O tanıdığımla beraber camdan bakıyoruz, gökyüzü çok yakınmış. Birden tüm gökyüzü renkleniyor. Başımı ne tarafa çevirsem, her yerde resimler var, canlı gibi sanki. Bu resimler bizlere Allah tarafından gönderilmiş mesaj olarak. Sözde kıyamet çok yakınmış ve Allah bizlere "İşte ben varım ve gerçeğim, inanmayanlar inansın artık" diyormuş.

Bu rüyam beni çok tedirgin etti. Bir de, bu rüyayı görmeden önce eşimle beraber olmuştum ve abdestsizdim. Şu an çok tedirginim rüyamdan dolayı, acaba bir günah mı işledim de bana mesaj geldi, bilmiyorum.




YORUM: Rüyanızda bir yakınınızla birlikte aldığınız yeni ev, gerçek yaşamınızda almayı planladığınız bir evin ya da bu türlü bir isteğin rüyanızdaki ifadesi olabilir. Ancak ilişkiden önce abdest almamış olmanız nedeniyle, yatmadan önce kendinizi kötü hissetmenizin, bu şekilde bir rüya görmenize neden olduğunu söyleyebilirim rahatlıkla. Yani korkmanızı gerektirecek hiçbir neden yok.
Yazarın Tüm Yazıları