Eski sevgilime duyurulur özledim buna ne buyurulur

Güncelleme Tarihi:

Eski sevgilime duyurulur özledim buna ne buyurulur
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2006 00:00

Bu hafta bilgiç bilgiç bir şeyler yazmak istemiyor hiç canım. İlk zamanlardaki gibi dertleşmek istiyorum açıkçası. Son zamanlarda sürekli Allah’a dua ediyorum; ’Allah’ım, bana değiştirebileceğim şeyler için güç, değiştiremeyeceğim şeyleri kabul edebilmem için de sabır ver’ diye.

İnsan ne tuhaf. Bazen en olmadık yerde, en olmadık şeyler bastırır ya beynine; garip bir sessizliğe bürünürsün. Dışardan bakıldığında hayatında hiçbir sorun yok gibi görünür. Hatta pek çok kişinin gıpta ettiği bir hayatın olduğu bile iddia edilebilir. Sevdiklerin yanındadır. Hatta aşıksındır. Sağlığında bir sorun yoktur. İşin kendi stresiyle devam etmekte, yüzün çoğunlukla gülmekte, hayat akıp geçmektedir. Ama işte o an gelir. Boğazında koca bir lokma kalmışçasına yutkunmak, yutkunmak, yutkunmak istersin. En çok anneni özlersin. Geçmişe döndürür beynin seni ister istemez. Yaşanacaklara inat yaşanmışlıklar çıkagelir aniden. Eski güzel günler. Daha yolun başındayken ki çocuksu hevesler. Eski sevgililer. Hele içlerinde arkandan gözü yaşlı bıraktığın varsa...

ÇOK UTANIYORUM
/images/100/0x0/55ea5c1af018fbb8f87ad594

Elindekilerle kıyaslamaya oturur beynin geçmiştekileri; sen ne kadar ’dur yapma bu çok saçma’ desen de... Eski güzel günleri özlersin, şu an gönlün başka aşka yelken açmış olsa da. Eski aşka dokunduğun, beraber çıktığın ilk yolculuğun tadı gelir aklına. Sana kendini nasıl özel hissettirdiğini ve ne kadar mutlu olduğunu hatırlarsın onunla. Peki ya şimdi? Şimdi de mutlusundur aslında. Dedim ya aşıksındır hatta. Sorun yoktur hayatında. İçten içe kızarsın aklının bu geri dönüşüne. Aklın seni hiç takmaz bu sırada. Kızgınlığını umursamadan onu, yerine gelen yeni sevgili ile ince bir kıyasa sokar. Çırpınırsın, utanırsın... Şu anda çok mutlu olduğun, aşkım deyip boynuna atladığın, beş dakikanı ayrı geçirmek istemediğin yeni sevgiliye haksızlıktır çünkü bu. Düpedüz haksızlık. Ama aklın bunu da takmaz. Devam eder ince kıyasa; ’O şöyle olduğunda böyle yapardı, bu yapmıyor. O beni şöyle hissettiriyordu bu hissettirmiyor’ diye. Kıyas uzadıkça, beraber olduğun sevgiliye karşı duyduğun suçluluk duygusu da artar. Gel gör ki insan beyni bunu yapar. Aman diyeyim aramızda kalsın, ama şu aralar böyle bir suçluluk duygusuna kapılmış durumdayım. Durup durup eski sevgilimi, benim kırmızı kızımı, F650 GS’mi özlüyorum.

FAZERCAN’A HALA AŞIĞIM

FazerCan’la bir sorun yaşadığım için değil. Aksine onunla çok mutluyum. Kıyaslamak çok büyük hata zaten, çünkü biri elmaysa biri armut, ama ne yapayım beynim bana bu oyunu oynuyor. FazerCan’la her eve tıkıldığımız karlı, aşırı yağmurlu kış günlerinde yani bu günlerde GS’emle mevsimlere meydan okumamız geliyor aklıma. Ya da ne bileyim, FazerCan ile her çıkamadığım yayla yollarında GS’mi satarkenki gözü yaşlı hali geliyor aklıma. Tam yüreğimi kara bulutlar kaplamışken FazerCan’ın o vahşi bakışı döndürüyor çok şükür beni hayata. Aklım diyor ki, ’FazerCan’ı ne çok sevdiğini hatırla.’ Evet, onu çok seviyorum... Ama ben GS’mi de çok seviyordum. Biraz ayran gönüllü müyüm neyim?

MOTOSİKLET HAREMİ

Ne yapmak lazım Allah’ım. Oooof of... Vallaha buldum! Kesinlikle buldum. Harem kuracağım. Evet evet harem. Motosiklet haremi. Allah izin verir, sağlık verir, biraz da şu işlerimi açarsa, kazandığım tüm parayı bu işe yatırmaya razıyım. Muhteşem fikir. Harika bir hayal. Her şey hayal etmekle başlamıyor mu? Yirmi küsur sene bir motorum olsun diye dua edip, bir motorun hayalini kurmadım mı? Tamamdır bundan sonraki hayalim bir motosiklet haremi kurmak. Tüm sevdiklerimi bir arada bulabileceğim, şöyle bir uzandım mı; bir elim FazerCan’da, bir elim eski yarimde, gözüm bir Brutalle’de, sağımda bir 600RR, solumda bir GSXR 1000, karşımda S2R... Bu dünyada cenneti tatmış olurum vallaha...

Polis, BMW R 1200 GS’ye emanet

İstanbul Emniyet Müdürlüğü yoğunlaşan İstanbul trafiğinde Emniyet Kuvvetleri’nin daha da hızlı hareket etmesini sağlamak amacı ile 113 adet BMW R 1200 GS model motosikleti hizmete sokmuş. Ne de iyi yapmış.

BMW R 1200 GS nasıl bir motordur derseniz. Kendileri 1171 cc hacimli motoru ile 100 beygirlik güç üreten, Entegre ABS frenlere ve konforlu standart donanıma sahip, kullanımı son derece keyifli bir motosiklettir. Gerek özellikleri gerekse performansı ile polislerimize pek yakıştığını düşünüyorum şahsen.

Motosikletiniz sizi kullanmasın

Hiç düşündünüz mü motosikletiniz mi sizi kullanıyor, siz mi motosikleti kullanıyorsunuz? Bundan emin değilseniz lütfen ilk fırsatta www.honda.com.tr/motosiklet, www.rideracademy.com.tr, www.suleymanmemnun.com.tr, www.suleymanmemnunmx.com ve www.villalevent.com adreslerinden motosiklet eğitimi ile ilgili bilgi alın. Motosikletinizin sizi kullanmadığına ikna olana kadar kendinizi eğitin. Bunu önce kendiniz sonra tüm motorcular için yapın. Benden söylemesi...
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!