Eski oyuncuları ekarte ettiler

Güncelleme Tarihi:

Eski oyuncuları ekarte ettiler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2009 00:53

G.SARAY defterini kapatıp Eskişehirspor’a transfer olan Ümit Karan, sarı kırmızılı takımdan yönetimin kararıyla ayrıldığını söyledi.

Ümit, geçen sezon sıkıntılı bir dönem yaşadığını belirterek, “Galatasaray’dan ayrılış sebebim yönetimin kararı” dedi. Sarı kırmızılı yönetimin eski oyuncuları bir bir ekarte ettiğini öne süren tecrübeli futbolcu, şunları söyledi: “Sonuçta isim yaptıysak Galatasaray sayesinde yaptık. Galatasaray camiası sayesinde Ümit oldum. Galatasaray hakkında düşüneceğim bir şey kalmadı. Şu an onlar benim rakibim. Mutsuz ayrıldım. Şu da bir gerçek ki Galatasaray’da hala 3-4 sene takıma hiçbir şey vermemiş, katkı sağlamamış futbolcular var. Ama onlar takımda kalabiliyor.”

Asları Emre Güngör ve Barış sırtladı

DENİZLİSPOR maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, A2 takımıyla oynadığı antrenman maçını 2-1 kazandı. Maçta asların gollerini Emre Güngör ve penaltıdan Barış, A2 takımının golünü ise Rıdvan attı. Karşılaşmada yer almayan Leo Franco, Serkan Çalık ve Mehmet Topal ise salonda ve sahada, kondisyoner Fatih Yıldız yönetiminde takımdan ayrı olarak çalıştırılırken, Linderoth’un ameliyat sonrası rehabilitasyon çalışmalarına sağlık merkezinde devam edildi. Bu arada dünkü çalışmayı Galatasaray Nusaybin Futbol Okulu öğrencileri ile Kemer Okulları ve Barcelona Futbol Okulu’nun ortaklaşa düzenlediği futbol kampının öğrencileri de izledi.

Necati Ateş teklif bekliyor

GALATASARAY’da sözleşmesi sezon sonuna kadar devam eden, ancak takımda düşünülmeyen Necati Ateş, kendisine gelebilecek iyi bir teklifi değerlendireceğini söyledi. Necati, takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, “A2 takımı kondisyoneriyle her gün çalışıyorum. Daha önce bana bazı transfer teklifleri oldu ama şimdi yok. İyi bir teklif gelirse değerlendiririm. Tabii bunda kulübümün menfaati ve izni olmalı. Şu an beklemedeyim. Takıma dönme durumum çok zayıf” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!