Eski Of Belediye Başkanı sinir krizi geçirdi

Güncelleme Tarihi:

Eski Of Belediye Başkanı sinir krizi geçirdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2016 15:33

Trabzon’da park ettiği lüks aracının içerisinde otururken arka plakası takılı olmadığı ve yasak yere aracını park ettiği gerekçesiyle aracı kendisi de içinde olduğu halde çekilmek istenen eski Of Belediye Başkanı Murat Saral, yazılan cezayı ödemeyi kabul ettti. Polis yine de aracını çektirmek istemesi üzerine Saral çilede çıktı. Aracın bagajındaki plakasını polise gösteren Saral, önce elindeki plakayı yere attı, ardından da aracını yumruklayarak sinir krizi geçirdi

Haberin Devamı

Eski  Of  Belediye Başkanı ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi danışmanlarından Murat Saral, dün iftar saati öncesinde bir işi için geldiği Kahramanmaraş Caddesi Hızırbey Mahallesi’nde lüks aracını yol kenarındaki bir iş yeri önüne park etti.

Haberin Devamı

Trafik polisi Savaş Gürbüz, Saral'ın arka plakasının takılı olmadığını söyledi. Saral, bunun üzerine plakasının yere düştüğünü ancak fırsat bulup da taktıramadığını belirtti. Polis memuru Gürbüz, aracını çektireceğini ve bağlayacağını söyledi çekici çağırdı. Kendisi aracın içerisindeyken çekici ile otoparka çektirmek isteyen Gürbüz'e sininrlenen  Saral "Cezası neyse yaz, ödeyeyim. Ben aracın içende otururken aracı niye çektireceksin, niye bağlayacaksın?" diyerek tepki gösterdi.

ÇILGINA DÖNDÜ

Haberin Devamı

Saral, aracının arka bagajındaki plakasını gösterirken, polis memuru bir anda çılgına döndü. Polis memuru Savaş Gürbüz'ün "Kamerayı açarım, beni mi döveceksin?" demesi üzerine Saral, plakayı yere atıp, aracını yumruklamaya başladı. Sinir krizleri geçiren ve polis memuru Gürbüz'ün üzerine yürüyen Saral, çevredeki vatandaşların ve diğer polislerin araya girmesi ile güçlükle sakinleşti. Daha sonra çekicinin aracının arkasından çıkışına izin verilmesinin ardından Saral aracına binerek bölgeden uzaklaşırken, tarafların da karakola giderek birbirlerinden şikayetçi olduğu öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!