Eski milletvekili kızını evlendirdi

Güncelleme Tarihi:

Eski milletvekili kızını evlendirdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2016 10:15

Eski milletvekili kızını evlendirdi

Haberin Devamı

Metin İLİKSOY/NİZİP (Gaziantep), (DHA) - AK Parti Gaziantep eski Milletvekili Mehmet Sarı kızını evlendirdi.

Şehitkamil Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşen nikah merasiminde davetlileri kapıda karşılayan Sarı ve Uzuner aileleri çiftlerin salona girmesiyle mutlukları ve heyecanı görülmeye değerdi.

Nikah öncesi Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından kalabalık davetliler huzurunda Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin genç çiftler Esranur ve Harun’un nikahını kıydı. Mutlulukları gözlerinden okunan genç çiftin nikah şahitliklerini ise, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Ak Parti Gaziantep milletvekilleri Abdulkadir Yüksel, Nejat Koçer, Mehmet Erdoğan, Ahmet Uzer, Ak Parti eski Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, Ak Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, Nizip Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Sarı ile Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Galip İnal yaptı.

Fatma Şahin, genç çifte mutluluk dileyerek, "Birbirinize saygı ve sevginiz hiç eksik olmasın. Huzurlu bir yuvanız olsun" dedi. Şahin, çifte vermesi için evlilik cüzdanını Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya’ya verdi. Yerlikaya da, genç çifte mutluluk dileyerek evlilik cüzdanını geline takdim etti. Nikah töreni genç çiftleri davetlilerin mutluluk dilemesiyle sona erdi.

Düğünün nikah şahidi olan Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ise genç çiftler Esranur ve Harun’a mutluluk dileyip, 5 çocuk tavsiyesinde bulundu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!