Eski MHP milletvekili Akşener, Denizli'de:

Güncelleme Tarihi:

Eski MHP milletvekili Akşener, Denizlide:
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 15:20

- "Bu kongre, bu kurultay mutlaka yapılacak"

Haberin Devamı

DENİZLİ (AA) - Eski Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili Meral Akşener, parti kurultayının mutlaka yapılacağını söyledi.

Akşener, Denizli'deki temasları kapsamında Çal Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Fethi Akcan ile bir süre görüştü.

Belediye Meydanında vatandaşlara seslenen Akşener, MHP'nin 1 Kasım'da aldığı oy oranını hak etmediğini belirterek, partisinin çok daha fazla oy potansiyeli olduğunu kaydetti.

Partisinin oy oranını artırmak için olağanüstü kongre talebiyle yola çıktıklarını anımsatan Akşener, 548 delegenin imzasını topladıklarını ve taleplerine olumlu bir yanıt alamadıklarını ifade etti.

Olağanüstü kongre talebiyle toplanan imzaların yok sayıldığını öne süren Akşener, şöyle konuştu:

"Üç hafta bekledik. Tahkir edercesine 'hadi gidin mahkemeye böyle bir şey yok' denildi. Mecbur kalındı ve imza vermiş il başkanlarımızın riyasetinde mahkemeye müracaat edildi. Mahkeme ilerliyor. İnşallah Türkiye'de hukuk ve hakimler vardır diyeceğimiz bir hukuki ve adil bir sonuçla karşı karşıya kalacağız diye düşünüyorum. Bu kongre, bu kurultay mutlaka yapılacak nasıl kaçılırsa kaçılsın yapılacak. Hangi engeller yapılırsa yapılsın yapılacak. Nasıl kapatmalar yapılırsa yapılsın bu kongre, bu kurultay yapılacak. Niye yapılacak biliyor musunuz, millet istiyor da ondan yapılacak."

Haberin Devamı

Ziyaretin ardından Akşener Denizli'den ayrıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!