Eski lojmanların yerine 'mini' meydan

Güncelleme Tarihi:

Eski lojmanların yerine mini meydan
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2017 13:33

Eski lojmanların yerine 'mini' meydan

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS Belediyesi, eski Özel İdare Müdürlüğü lojmanlarının bulunduğu alana bini bir meydan oluşturmak için çalışmalara başladı.
Sivas Belediyesi kentteki cadde ve sokaklarda yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Hikmet Işık Caddesi ve Kepenek Caddesi'ni yenileyen ekipler şimdi de Afyon Sokak'ta da çalışmalara başladı. Caddedeki yol kenarı otoparkı tamamen kaldırıldı. Geniş kaldırımlara sahip olacak cadde, modern aydınlatma unsurlarıyla özellikle geceleri ayrı bir güzelliğe kavuşacak. Eskiyen kaldırım taşlarının söküldüğü ve asfaltın tamamen kazındığı caddede altyapıdaki işlemler tamamlandıktan sonra kısa süre içerisinde çalışmalar tamamlanacak. Belediye Başkanı Sami Aydın bölgede yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplere bazı konularda talimatlar verdi. 

ESKİ LOJMANLARIN YERİNE 'MİNİ MEYDAN'
Öte yandan Hikmet Işık Caddesi'ndeki eski Özel İdare lojmanlarının bulunduğu alanda çalışma başladı.  Buraya yapılacak mini meydan, 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nın bir uzantısı olacak. Süs havuzları ve oturma alanlarıyla donatılacak olan proje kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete açılacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!