Eski F.Bahçeli Adana Demirspor'da

Güncelleme Tarihi:

Eski F.Bahçeli Adana Demirsporda
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2016 14:24

PTT 1. Lig ekibi Adana Demirspor, Brezilya asıllı Türk oyuncu Gökçek Vederson'u kadrosuna kattı.

Haberin Devamı

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, son olarak Mersin İdmanyurdu'nda forma giyen Gökçek Vederson, kulüp başkanı Sedat Sözlü'nün de katıldığı törende, Adana Demirspor ile sözleşme imzaladı.

İmza töreninin ardından açıklamada bulunan Gökçek Vederson, çok anlamlı bir gün yaşadığını belirterek, "Bugün benim doğum günüm ve Adana Demirspor’a imza atmış olmak çok anlamlı. Başkanımız, yönetim kurulu üyelerimiz ve teknik heyetimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah sezon sonunda bu takımı bir üst lige taşırız." ifadelerini kullandı.

Kulüp başkanı Sedat Sözlü ise mavi-lacivertli formayı giyecek Gökçek Vederson'un takıma hayırlı olmasını dileyerek, çok önemli bir ismi kadrolarına dahil ettiklerini bildirdi.

Takımın genel olarak yapısını oluşturduklarını ve Kızılcahamam kampında ortaya çıkan görüntüyü dikkatle izlediğini vurgulayan Sözlü, şunları kaydetti:
"Aile ortamının sağlanmış olması beni çok mutlu etti. En son Vederson’u kadromuza kattık. Bazı oyuncuları da kampımıza dahil edeceğiz. Kimse merak etmesin, Adana Demirspor olarak hedefe oynayacak bir takım kuruyoruz. Vederson’un bugün doğum günüymüş. Bu vesileyle doğum gününü de kutluyorum. Hayırlı ömürler ve başarılı bir sezon diliyorum. Süper Lig'de uzun yıllar forma giymiş tecrübeli bir isim. Kendisine güveniyoruz."

BAKMADAN GEÇME!