Eski eşinin cenazesine sahip çıkmadı mı

Güncelleme Tarihi:

Eski eşinin cenazesine sahip çıkmadı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2011 22:48

Reklamcı Ali Taran'ın kısa bir süre önce boşandığı eşi Selma Ann Desmond akşam saatlerinde Levent'deki evinde yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

O İDDİALARA CEVAP VERDİ

Ali Taran, öğleden sonra oğlu Kuzey ile birlikte bir basın toplantısı düzenledi. Taran basın toplantısında şunları söyledi;         

Eski eşinin cenazesine sahip çıkmadı mı

"Yıllarca hayatımı paylaştığım biri. Bir savunma, bir hesap verme içerisinde değiliz. Dün Hakka yürüdü. Allah rahmet eylesin. Şimdi konuya bir magazin şeyi gibi tabii ki bakmıyoruz. Biraz da oğlum adına da söylüyorum. İşte yapılması gereken hepinizin bildiği işler var. Bu işlerle uğraşıyoruz. Kuzey de yalnız kalmasın diye. Tüm ekip olarak arkadaşlarımla. Her şey normal cereyan edecek derken, işte şu an Zincirlikuyu Gasilhanesi'nde. Sanıyorum 'sahipsiz kaldı' falan gibi bir takım alt yazılar geçmiş. Ben görmedim. Bunun böyle olmayacağını söylemek için buradayız. Dün akşam kendisi oraya götürüldü. Yine oğlumun ve oğlumun anneannesinin isteği ile Cuma günü defnedilmesine karar vermişler. O yüzden bir bekleme içerisindeyiz. Onun dışında pek söyleyecek bir şey yok, herhangi bir konuda. Ben son zamanlarda görüşmedim. Twitter'ı falan da bir kenara bırakıyorum. Orada yazılanlar, şunlar bunlar falan onları da bir kenara bırakıyorum. Ama gerek evliliğe bakışım, gerek aile yaşantısına bakışım. O twitter'da 4-5 aydır yazılanların; okuduğumdan söylemiyorum, duyduğum için söylüyorum. En azından doğru olmadığını da buradan söylemek istiyorum. Sizlere de bir hesap verme şeklinde söylemiyorum. Bu vesileyle 'bunu da söyleyeyim' , 'şunu da söyleyeyim' gibi bir şeyim yok. Kuzey de işte Amerika'dan, okulundan izin alıp geldi. İyi ki de gelmiş."

Haberin Devamı

ALİ TARAN'IN BASIN AÇIKLAMASI / WEB TV

Eski eşinin cenazesine sahip çıkmadı mı
ACUN BENİM DOSTUM DEĞİL

Basın toplantısından ayrılırken Ali Taran'a 'Cenaze evine hep sizin yakın dostlarınız katıldı.. Acun Ilıcalı ilk gidenlerden biriydi.' diye bir soru yöneltildi, Taran, 'Onlar benim yakın dostum değil, eskiden öyleydi ama şimdi değil!' diye cevap verdi.

Haberin Devamı

Ali Taran'ın oğlu Kuzey de toplantıda şöyle konuştu;         

"Son iki günde çok ağırlaştı. Daha çok acı çekmeden son günlerini geçirdiğine eminim. Hakkın rahmetine kavuştu. Yapabileceğimin en iyisini yaptım bir oğul olarak. Bana hep nasihat verirdi çok önceden. Ama son geldiğinden itibaren, çok ağır olmasına rağmen ben uyuduktan sonra hep yanıma gelip yine aynı gayretiyle bana bir şey hissettirmemeye, hasta olduğunu belli etmemeye çalışmıştı. Ama buraya kadarmış. Tabii ki çok üzgünüm ama kabullenmek zorundayım. Her şey yazıldığı gibi. Bundan sonra ne yapacağıma henüz karar vermedim. Her zaman okulu bitirmemi, üniversite mezunu olmamı istediği için, ben onun beni nasıl görmek istediğini bildiğim için ve iyi bir iş sahibi olmamı istedi. elimden geldiği kadar onu mutlu etmeye çalışacağım. O hep benimle, biliyorum. Elimden geldiğince onu mutlu edeceğim. Bu kadar..."

KUZEY TARAN'IN BASIN AÇIKLAMASI - WEB TV 

Eski eşinin cenazesine sahip çıkmadı mı

Haberin Devamı

CENAZE YARIN

Eski eşinin ölüm haberini alan Ali Taran, kendi internet sayfasında bir ölüm ilanı yayınladı.
 
Acı haberin ardından aralarında Acun Ilıcalı, Gökhan Şükür gibi bir çok ünlü isim Desmond'un evine geldi.  Cenaze evden Gökhan Şükür'ün de aralarında bulunduğu 7-8 kişilik bir grup tarafından çıkartıldı.  Selma Ann Desmond’un cenazesi yarın Levent Camii’nde kılınacak cuma namazının ardından Ulus Mezarlığı’na defnedilecek..

AYŞE ÖZYILMAZEL UĞRUNA EŞİNİ TERK ETMİŞTİ 

Ali Taran  21 yıllık eşi Selma Ann Desmond'u  Ayşe Özyılmazel uğruna terk etmiş ve geçtiğimiz Temmuz ayında görkemli bir düğünle Bodrum'da evlenmişti. Bu düğününde yaşananlar büyük tartışma konusu olmuştu.   

Haberin Devamı

 Ali Taran'ın, Ayşe Özyılmazel ile birlikte olduğu öğrenen Selma Taran, Özyılmazel'e acı bir nasihatta bulunmuştu:

“Ali'ye de Ayşe'ye de mutluluklar diliyorum. Bu durumda oğlumuz Kuzey üzgün ve kırgın. Gelin hanıma bir tavsiyem var; Sakın hasta olmasın. Benim geçirdiğim hastalığı geçirmesin.”

Selma Ann Desmond, hastalığı döneminde eski eşinin ilaç paralarını ödemediğini iddia ederek şunları söylemişti:   

 "Şok geçiriyorum. İlaçlarım için gerekli parayı ödemiyor. Bu nasıl bir beladır. Ben iyileşmeye çalışıyorum o beni hasta etmek için elinden geleni yaptı, yapmaya devam ediyor. İlaçlar olmadan nasıl iyileşeceğim.. Yıllar önce hediye edilmiş mallarım var. Kendisinin de birden fazla malı vardır. Mahkeme kararıyla her türlü ilaç giderlerimi ödemekle sorumlu. Bu tavrı alarak benim ölmemi istediğini düşünüyorum. İtirazı olan var mı? Sesiz kalmak, alttan almak, artık salaklık derecesine giriyor.”
 
BU DÜĞÜN ÇOK TARTIŞILMIŞTI

Haberin Devamı

ALİ TARAN'IN ESKİ EŞİ HAYATINI KAYBETTİ / WEB TV

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!