Eski eşini öldürmeye teşebbüsten yargılanan sanık beraat etti

Güncelleme Tarihi:

Eski eşini öldürmeye teşebbüsten yargılanan sanık beraat etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2016 17:12

Eski eşini öldürmeye teşebbüsten yargılanan sanık beraat etti

Haberin Devamı

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, (DHA) - SAMSUN'da boşandıktan sonra da birlikte yaşadığı eski eşi 26 yaşındaki Nartane Zengin'i balkondan attığı iddiasıyla tutuksuz olarak yargılanan 35 yaşındaki Tuncay P., delil yetersizliğinden beraat etti.
Olay yaklaşık 10 ay önce Atakum Denizevleri Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı'nda meydana geldi. 1 çocuk annesi Nartane Zengin, eşi Tuncay P.'den boşandıktan sonra aynı evde birlikte yaşamaya başladı. Olay günü Tuncay P., Nartane Zengin'i de yanına alıp baba evine gitti. Nurtane Zengin ile evde boşandığı eşinin kız kardeşi ile kayıp kolye yüzünden tartıştı. Tartışma sonrası Nartane Zengin, hava almak için 3'ncü katındaki evin balkonuna çıktı. Ardından Tuncay P.'de balkona çıkarken, Nartane Zengin balkondan düştü.
Ağır yaralanan genç kadın, 112 ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Polise verdiği ilk ifadesinde dengesini kaybederek düştüğünü söyleyen Nartane Zengin, daha sonra ifadesini değiştirip Tuncay P.'nin kendisini iteklediğini ileri sürdü.
İfade doğrultusunda harekete geçen polis, şüpheliyi gözaltına aldı. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Tuncay P. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Samsun 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'adam öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuksuz yargılanan ve Rize'de bulunan Tuncay P. duruşmaya, Rize Adliyesi Ağır Ceza Mahkemesi salonundan SEGBİS sistemiyle katıldı. Nartane Zengin ise bugünkü karar duruşmasına katılmadı.
Mahkeme heyetine ifade veren sanık Tuncay P., "Bu iddialar tamamen asılsızdır. Olay günü babamın evine gittik. Kolye meselesinden tartışma çıktı. Eski eşim, daha sonra balkona çıktı. Kendisine bakmak için peşinden gittim. Balkon kapısı kapalıydı. Kendisini balkonda aşağı attı. Müdahale edemedim. Suçsuzum, beraatimi istiyorum" diye konuştu.
Sanık ifadesini alan mahkeme heyeti, Tuncay P.'nin delil yetersizliğinden beraatine karar verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!